Περάστε τις γιορτές όμορφα και… γευστικά στο InterContinental

intercontinental
ΤΡΙΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Επιλέξτε το Première ή το Cafezoe του Athenaeum InterContinental Athens για τις γιορτινές σας μέρες και περάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με φουλ γεύση.

Αν θέλετε σε αυτές τις γιορτές πρωταγωνιστής να είναι η γεύση, η ποιότητα και η όμορφη ατμόσφαιρα, το Athenaeum InterContinental Athens με τα εστιατόρια Première και Cafezoe σας κάνει τη δική του πρόταση.

Συγκεκριμένα, στο εορταστικό Cafezoe μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (80€ κατ’ άτομο) την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ τα Χριστούγεννα σας περιμένει εντυπωσιακό συμπόσιο με παραδοσιακή γαλοπούλα, πάπια ψητή με κυδώνια και πολλές λιχουδιές (75€ κατ’ άτομο). Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλωσορίστε τη νέα χρονιά με πλούσιο μπουφέ, εκλεκτό κρασί και ζωντανή μουσική (100€ κατ’ άτομο) και την πρώτη ημέρα του χρόνου, το πρωινό του ξενύχτη με έναν απολαυστικό πρωινό μπουφέ (34,5€ κατ’ άτομο) υπόσχεται να σας… ισορροπήσει. Φυσικά δεν λείπει και το πρωτοχρονιάτικο γεύμα από το πρόγραμμα του Cafezoe, με εορταστικά εδέσματα που θα μείνουν αλησμόνητα συντροφιά με ζωντανή μουσική (80€ κατ’ άτομο).

Στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Première η παραμονή Χριστουγέννων παίρνει άλλη διάσταση περιλαμβάνοντας γεύμα με ορεκτικό μπουκίτσα, καβούρι με εκλεκτό ζελέ από φύλλα oysters, κρούστα λεμονιού και χαβιάρι Avruga, σαλάτα με καπνιστή πάπια και vinaigrette από σαγκουίνι, Sorbet μανταρίνι, μενταγιόν από μοσχαράκι γάλακτος με ριζότο βρώμης και μανιτάρια chanterelles, crémeux σοκολάτας γάλακτος, κάστανο σε μπισκουί καρύδας και sorbet αγριοφράουλας, καφέ ή τσάι και μικρές εορταστικές λιχουδιές (100€ κατ’ άτομο).

Το Première κάνει τη δική του πρόταση και για την παραμονή Πρωτοχρονιάς και σας καλεί να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με έξι μοναδικά πιάτα και ζωντανή μουσική (150€ κατ’ άτομο). Στα πιάτα του θα βρείτε ορεκτικό μπουκίτσα, αστακό με πουρέ από καπνιστό καρότο που σερβίρεται με σάλτσα ινδικού καφέ, ψητό φουά γκρα με λάχανο, sauce από λεμόνι και σχινόπρασο, Sorbet από φρούτα του πάθους, ελάφι με αφρό σελινόριζας και σάλτσα κόκκινων φρούτων, Dacquoise φουντούκι με σοκολάτα Gianduja, κέικ σοκολάτας και σοκολάτα γάλακτος, καφέ ή τσάι, πρωτοχρονιάτικες λιχουδιές και βασιλόπιτα.

Ακόμη, όμως, κι αν θέλετε να περάσετε τις γιορτές στο σπίτι, το Intercontinental βάζει τη… γεύση με τις παρακάτω προτάσεις:

  • Ψητή γαλοπούλα με γέμιση από κάστανα, κουκουνάρι και φασκόμηλο, που σερβίρεται με λουκανικάκια τυλιγμένα σε μπέικον, πατάτες rissolé, λαχανικά, σάλτσα ψητού και μύρτιλλου. (6-8 άτομα, 150€)
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο Wellington με σάλτσα φουά γκρα, πατάτες château, φρέσκα μανιτάρια του δάσους και λαχανικά βουτύρου. (6-8 άτομα, 150€)
  • Γουρουνάκι γάλακτος με σάλτσα μήλων και μουστάρδας, που σερβίρεται με κυδώνια, κάστανα, πατάτες noisette και λαχανικά. (6-8 άτομα, 150€)
  • Κορμός: κάστανo, σοκολάτα, βανίλια-πορτοκάλι, Black Forest.

Επιλέξτε το Première ή το Cafezoe στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου ή 1 Ιανουαρίου και απολαύστε διαμονή σε Superior μονόκλινο ή δίκλινο  δωμάτιο με πρωινό.

Πληροφορίες: Athenaeum InterContinental Athens, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, 210-9206000, http://www.intercontinental.com/hotels/gb/en/athens/athha/hoteldetail/about-the-hotel/dining