Σαββατοκύριακο με τέχνη και καλό κρασί στο Κτήμα Βασιλείου

krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μια έκθεση ζωγραφικής, πολλές λιχουδιές και καλό κρασί σας περιμένει στο Κτήμα Βασιλείου στις 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Καρδιακού θα φιλοξενηθεί στο Κτήμα Βασιλείου και θα δώσει ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τα υπέροχα έργα της καλλιτέχνιδος, να ανταλλάξουν ευχές, αλλά και να γευτούν νόστιμες λιχουδιές, εξωτικά, μυρωδάτα χαρμάνια καφέ SAMBA και τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.

Τα εγκαίνια της έκθεσης Pre Christmas Art Weekend θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν και τις 2 ημέρες, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς–Πνευμόνων, «Η Σκυτάλη».

Με διάθεση γιορτινή και ατμόσφαιρα Χριστουγέννων θα μπορέσετε να συνδυάσετε την τέχνη με τις υπέροχες γεύσεις, ενώ ειδικά για το εορταστικό διήμερο, θα βρείτε τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον σε ειδικές τιμές.

Πληροφορίες: Κτήμα Βασιλείου, 1o χλμ. Λεωφ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, Κορωπί Αττικής, 210 6626870, 210 6627686, 20-21/12 στις 19.00, είσοδος ελεύθερη, http://www.vassilioudomaine.gr/.