Μάθε πώς θα απολαύσεις το σουβλάκι σου με τις νέες σάλτσες Philadelphia

philadelphia-no222
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σε βραδινές εξόδους, στο μεσημεριανό διάλειμμα στη δουλειά, βλέποντας τον αγώνα της ομάδας ή μετά από ξενύχτι, δεν αποχωριζόμαστε ποτέ το αγαπημένο μας εθνικό φαγητό, το σουβλάκι. Και φυσικά, όσο γνώριμη και να είναι η γεύση του, υπάρχουν πάντα νέοι τρόποι για να το απολαύσουμε.

Το αγαπημένο τυρί κρέμα Philadelphia έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στο σουβλάκι με απολαυστικές σάλτσες, σε 4 μοναδικές μεσογειακές γεύσεις, με λιαστή ντομάτα, με μαϊντανό, με άνηθο και με μουστάρδα. Οι διαφορετικές γευστικές προτάσεις από το Philadelphia θα απογειώσουν το αγαπημένο μας φαγητό, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

«Ανακάλυψε νέους γευστικούς συνδυασμούς, δοκιμάζοντας τις 4 σάλτσες με διαφορετικά είδη κρέατος και απογείωσε το αγαπημένο σου σουβλάκι!»

Philadelphia σάλτσα σουβλάκι με λιαστή ντομάτα. Ιδανική πρόταση για αυτούς που αναζητούν το κάτι διαφορετικό. Συνδυάζεται ιδανικά με χοιρινό καλαμάκι.

Philadelphia σάλτσα σουβλάκι με μουστάρδα. Εναλλακτική επιλογή για τους λάτρεις του κλασικού. Δοκίμασέ την με κοτόπουλο φιλέτο ή γύρο.

Philadelphia σάλτσα σουβλάκι με μαϊντανό. Πικάντικη επιλογή που θα δώσει χρώμα στο σουβλάκι. Συνδυάζεται ιδανικά με μπιφτέκι ή κεμπάπ.

Philadelphia σάλτσα σουβλάκι με άνηθο. Δροσερή & αρωματική, συνδυάζεται ιδανικά με γύρο χοιρινό.

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις το πιο νόστιμο σουβλάκι;

Το «Σουβλάκι Philadelphia... με απ΄ όλα!»

Ανακάλυψέ το σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.