Λαχταριστές γευστικές προτάσεις καταφτάνουν από το αρόδο

arodo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το παραδοσιακό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας, αρόδο, προτείνει τους νέους παραδοσιακούς του μεζέδες και πρωινό… delivery!

Λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα και έχοντας μπει στο εορταστικό πνεύμα, νέες γευστικές προτάσεις προστέθηκαν στην λίστα με τους μεζέδες του παραδοσιακού καφενείου αρόδο. 

Χωριάτικες χειροποίητες αλμυρές και γλυκές πίτες, ποικιλία κρεατικών και χταποδάκι ξιδάτο, μεταξύ άλλων, συνοδεύουν το τσίπουρο και το κρασί, χαρίζοντας τη βόλτα της παρέας στο κέντρο της Αθήνας παραδοσιακή διασκέδαση και χαλάρωση.

Και για όσους δουλεύουν στο κέντρο, υπάρχει δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίες για τον πρωινό καφέ ή φυσικό χυμό σε πολύ προσιτές τιμές, αλλά και με ειδική προσφορά για όσους επιλέξουν να συνοδεύσουν τον καφέ τους με μία από τις παραδοσιακές πίτες.

Ξεκινώντας από το πρωί με τάβλι και καφέ -με κυρίαρχο τον παραδοσιακό ελληνικό- συνεχίζοντας το μεσημέρι με επιλογές τσίπουρου ή ούζου από παραγωγούς της ελληνικής επαρχίας συνοδεία του κατάλληλου μεζέ, η μέρα κλείνει με καραφάκια κρασιού και συζήτηση γύρω από μια ποικιλία απολαυστικών γεύσεων. Όλα αυτά στο αρόδο, ένα όμορφο παραδοσιακό καφενείο, με επιλεγμένα στοιχεία που θυμίζουν τις διακοπές των παιδικών μας χρόνων.

Πληροφορίες: Αρόδο, Μαυροκορδάτου 6 & Εμ. Μπενάκη, 11111, Αθήνα, τηλ: 210 38 03 992, [email protected]