Γευστική πολυτέλεια σας περιμένει στη Σπονδή τις γιορτινές ημέρες

spondi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Δοκιμάστε πρωτότυπες γεύσεις με άρωμα Γαλλίας και περάστε τις γιορτές σε ένα ιδιαίτερο τραπέζι που σας ετοιμάζει το εστιατόριο Σπονδή.

Με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού υποδέχεται φέτος η Σπονδή τις εορταστικές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένας αρμονικός, γευστικός συνδυασμός θαλασσινών, φασιανού, ελαφιού και πάπιας συνθέτουν το μενού, ενώ και οι δύο λαμπερές βραδιές του χρόνου πρόκειται να εορταστούν με γευστική πολυτέλεια.

Διαλέξτε ανάμεσα στις παρακάτω γεύσεις και αφήστε τους έμπειρους sommelier του 2άστερου εστιατορίου να επιλέξουν για εσάς το κρασί που θα συνοδέψει αρμονικά το δείπνο σας.  

Τα Χριστούγεννα στο μενού της Σπονδής θα βρείτε μουσλίν πατάτας με τρούφα, καβούρι ραβιόλι με φρούτα του πάθους, φασιανό, καραβίδα, χτένια, τυρί “ Brie de Meaux” με τρούφα και χριστουγεννιάτικη μπάλα με λευκή σοκολάτα, λίτσι, βατόμουρα, μπισκότο, ενώ την Πρωτοχρονιά σας περιμένει ραβιόλι φουά γκρα, σολομός Σκωτίας, ψητός αστακός, ελάφι άρκευθος και πιπέρι, σφαίρα σοκολάτας Caramelia και πολλές ακόμη νοστιμιές, έτοιμες να «γαργαλήσουν» τον ουρανίσκο σας πέρα από τα καθιερωμένα.

Πληροφορίες:  Σπονδή, Πύρρωνος 5, Παγκράτι, 210 7564021, κόστος: 120 ευρώ, παραμονή Χριστουγέννων, 140 ευρώ παραμονή Πρωτοχρονιάς, www.spondi.gr