Γλυκά κρασιά οι πρωταγωνιστές της επόμενης συνάντησης του Wine Club Thessaloniki’96

krasi-krasi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τα γλυκά κρασιά, ή αλλιώς… διαχρονικά ελιξίρια, θα πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη συνάντηση της καινούργιας χρονιάς του Wine Club Thessaloniki’96.

Μοσχάτα λευκά και Αλεξανδρείας, Ασύρτικα, Μαλαγουζιές και Gewürztraminer, Μαυδροδάφνες και Αγιωργίτικα είναι μερικές από τις επιλογές που θα… βρέξουν τον ουρανίσκο των φίλων του κρασιού στην πρώτη συνάντηση του Wine Club Thessaloniki’96 για το 2015.

Το θέμα της συνάντησης είναι γλυκό και αρωματικό, για να σιγοντάρει τη βελούδινη υφή του χειμώνα, ενώ όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας, η οποία θα αναδείξει τους τυχερούς της χρονιάς.

Οδηγός και σε αυτό το γευστικό ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου θα είναι η χημικός-οινολόγος-δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα και οι συναντήσεις του Wine Club Thessaloniki’96 για τη σεζόν 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του ατμοσφαιρικού The Met Hotel.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να γίνετε μέλος στο Wine Club Thessaloniki’96 και άλλες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

Πληροφορίες: Wine Club Thessaloniki’96, Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 2310 017000, στις 28/1 στις 20.00.