10 ιαπωνικά θεματικά café που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

takayama-cafe-Japan
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν πράγματι άνθρωποι που αναζητούν την παρέα μιας… κουκουβάγιας για να πιουν τον καφέ τους ή θέλουν να τσιμπήσουν κάτι μαζί με ένα ερπετό. Αν υπάρχουν, πάντως, το κατάλληλο café τους περιμένει στην Ιαπωνία.

Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου δεν μας έχει καταπλήξει λίγες φορές με την κουζίνα της, την ποιότητα της γαστρονομίας της, αλλά και τις ακραίες επιλογές της σε αρκετές περιπτώσεις.

Εκτός, όμως, από την κουζίνα της, η Ιαπωνία συνεχίζει να εκπλήσσει και σε μια άλλη κατηγορία: τα café της. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο περίεργα θεματικά café της χώρας και δείτε πόσο διαφορετικά μπορεί να πίνουν τον καφέ τους μερικοί άνθρωποι…

www.wikipedia.com
Τα café με τις υπηρέτριες

Όποιος θέλει να νιώσει για λίγο αφέντης, τον οποίο υπηρετούν όμορφα κορίτσια με στολή υπηρέτριας, τα διάφορα Maid Cafés της Ιαπωνίας θα τον κάνουν να αισθανθεί… άρχοντας. Το πρώτο τέτοιο café είναι το Cure Maid Cafe από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ.

Τα café με τους μπάτλερ

Στην αντίπερα όχθη με τις υπηρέτριες, βρίσκονται τα café με τους μπάτλερ, όπου όμορφοι άντρες, ντυμένοι αναλόγως, εξυπηρετούν τους πελάτες, όπως ο Geoffrey στον «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ». Αν και δεν υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους café, παρ’ όλ’ αυτά στο Butlers Cafe (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε) μπορείτε να πάρετε μια γεύση αν επισκεφτείτε ποτέ το Τόκιο.

Το café της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων

Οι φαν του Lewis Carroll –και των παραισθήσεων, ενδεχομένως- λατρεύουν το εν λόγω café το οποίο εμπνεύστηκε η ίδια εταιρία με τους… βρικόλακες. Δείτε το εδώ.

Τα café με τους βρικόλακες

Οι πιο γκοθ, τα παιδιά της νύχτας και όσοι απλώς θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική, πιο σκοτεινή εμπειρία καφέ, τα Vampire Café τους περιμένουν. Σβήστε τα φώτα και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε σε ένα τέτοιο, διαδικτυακά.

Το χριστιανικό café

Πολυέλαιοι, βιτρό, διακοσμητικά αγαλματάκια με την Παναγία και πολλά άλλα που θα δείτε εδώ, κοσμούν το Christon Cafe, το οποίο ανήκει επίσης στην παραπάνω εταιρία, συνδυάζοντας βρικόλακες, με εκκλησία και παραμύθια.

livedoor.blogimg.jp
Τα café της κουκουβάγιας

Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που ονειρεύονταν πάντα να φάνε και να πιούνε παρέα με κουκουβάγιες και τα γουρλωτά τους μάτια να τους κοιτούν. Στην Osaka υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Τα café γάτας

Θα θέλατε να έχετε μια γάτα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε; Έχετε γάτα και λατρεύετε το πανέξυπνο αυτό αιλουροειδές όσο τίποτα άλλο; Στο Τόκιο θα βρείτε πλήθος café με πρωταγωνίστριες τις πονηρές αυτές υπάρξεις. Κάντε κλικ για να δείτε εδώ.

Τα café της αγκαλιάς

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Τα café αυτά προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά σε μοναχικούς τύπους ή ακόμη και τη δυνατότητα να κοιμηθούν για λίγο πλάι σε μια κοπέλα. Η αγκαλιά 5 δευτερολέπτων κοστίζει γύρω στα 13 δολάρια, ενώ το ίδιο ποσό κοστίζει και το να ξαπλώσει κάποιος στα πόδια μιας κοπέλας για 3 λεπτά και να χαλαρώσει. Για περισσότερες αγκαλίτσες… εδώ

Το τροπικό café

Ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα γεύμα με κάποιον λιγότερο… θερμόαιμο, το Yokohama Subtropical Teahouse τους δίνει αυτή την ευκαιρία. Δείτε εδώ κάποιο μελλοντικό συνδαιτυμόνα σας στο εν λόγω café, το οποίο είναι και το μοναδικό café ερπετών στη χώρα.

Τα café σκύλων

Φάτε μαζί με το σκύλο σας με την ησυχία σας, χωρίς να τον αφήνετε δεμένο έξω να σας κοιτάει με μελαγχολικά μάτια ή κάντε παρέα με άλλους… σκύλους στα café σκύλων που είναι διάχυτα στη χώρα. Δείτε πώς είναι η ζωή σε ένα τέτοιο café εδώ.