Μάθετε τα πάντα για την κουζίνα της ωμοφαγικής διατροφής

omofagia-salata-mprokolo-omo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη και ο σεφ Νίκος Γαϊτάνος θα ενημερώσουν τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ωμοφαγία σε ένα μοναδικά ενδιαφέρον σεμινάριο.

Πολλοί ακολουθούν τη raw diet για απώλεια βάρους, ευεξία, βελτίωση της υγείας ή ακόμη και για μια γευστική δοκιμή συνταγών που δεν χρειάζεται μαγείρεμα. Αποτελεί διατροφικό trend, αλλά και ευκαιρία να γευτούμε τρόφιμα αγνά, χωρίς επεξεργασία, λαμβάνοντας τη μέγιστη θρεπτική αξία.

Στα πλεονεκτήματα ανήκει και η απώλεια βάρους, καθώς η θερμιδική αξία των περισσότερων συνταγών είναι χαμηλή. Μέσω της ωμοφαγίας μπορούμε να ανακαλύψουμε απίστευτους συνδυασμούς τροφίμων και να χρησιμοποιούμε τα raw γεύματα συνδυαστικά με την κανονική μας διατροφή.

Στο σεμινάριο θα μάθετε πώς μπορείτε να ακολουθήσετε την ωμοφαγία, αλλά και να «μαγειρεύετε» γευστικές και πολύ θρεπτικές συνταγές… ωμές, από την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Αναστασία Κόκκαλη και τον σεφ Νίκο Γαϊτάνο, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 19.00, στους χώρους του Cooking Workshop Consulting.

Στο κόστος συμμετοχής (55 ευρώ) συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου, ενώ η διάρκειά του είναι 3 ώρες, σε τμήμα 36 ατόμων.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Cooking Workshop Consulting, Κατούνη 28, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, 2310 277280 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-19:00), στις 28/1 στις 19.00,  www.cooking-workshop.gr (συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής), [email protected]