Μια ελληνική Μαυροδάφνη στα 100 value κρασιά του κόσμου

mia-elliniki-maurodafni-sta-100-value-krasia-tou-kosmou

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, μια δυναμική ελληνική εταιρεία στο χώρο της οινοπαραγωγής με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, επιβραβεύεται και διακρίνεται για τους εξαιρετικούς της οίνους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαυροδάφνη της εταιρείας επιλέχθηκε μέσα στα 100 κρασιά που τηρούν ιδανικά την σχέση ύψιστης ποιότητας-τιμής για το 2011, από το περιοδικό του χώρου «Wine & Spirits».

Το συγκεκριμένο έντυπο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και στον Καναδά και εκδίδεται ανελλιπώς από το 1982. Aπευθύνεται σε περισσότερους από 200 χιλιάδες αναγνώστες, καταναλωτές, ειδικούς και επαγγελματίες από το χώρο των κρασιών. Κάθε χρόνο επιλέγει τα 100 top value κρασιά της χρονιάς από όλο τον κόσμο και φέτος, συμπεριέλαβε ανάμεσα σε αυτά, την Μαυροδάφνη της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Η Νο 1 σε πωλήσεις ελληνική Μαυροδάφνη χαρακτηρίζεται για το βαθύ κόκκινο, ρουμπινί της χρώμα. Με άρωμα έντονο και πλούσιο, χαρακτηριστικό της μαύρης σταφίδας και της μαυροδάφνης και γεύση στρογγυλή, αναδεικνύει αμέσως την γλυκύτητα της αποξηραμένης σταφίδας.

Η Μαυροδάφνη συνοδεύει ιδανικά φρούτα και κίτρινα τυριά, ενώ είναι εξαιρετικό με γλυκά σοκολάτας. Κυρίως όμως πίνεται ως απεριτίφ ή χρησιμοποιείται για παραγωγή σπιτικής σαγκρίας.

Πληροφορίες: www.greek-wine-cellars.com .