Νέα πρόταση για brunch εξ… Ανατολής

abga-benedict-rakkan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Απολαύστε νέες γευστικές προτάσεις για brunch με άρωμα… Ιαπωνίας και δώστε άλλη γεύση στις Κυριακές σας, στο Rakkan Bar Restaurant.

Το Rakkan Bar Restaurant πρωτοπορεί ακόμη μια φορά προσφέροντας την πιο απολαυστική καλημέρα (και) τις Κυριακές, με τις νέες προτάσεις του a la carte OHAYOU Brunch Menu, όπου Ohayou σημαίνει «καλημέρα».

Κάθε Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 17.00 μπορείτε να απολαύσετε τις νέες γευστικές προτάσεις του a la carte Brunch Menu, όπως αλμυρά pancakes –στην Japanese τους εκδοχή– με cream cheese (8 ευρώ), καπνιστό σολομό και Ikura (8 ευρώ), αυθεντική, ιαπωνική ομελέτα ρυζιού omuraisu (8 ευρώ), αβγά benedict με yuzu-wasabi hollandaise (8 ευρώ), musabetsu tomago, δηλαδή scrambled eggs με σολομό (8 ευρώ), ζουμερά burgers  με σολομό (13 ευρώ), κοτόπουλο (13 ευρώ) και rib eye (16 ευρώ), αλλά και εξαιρετικά γλυκά, όπως μηλόπιτα με τραγανό μπισκότο και παγωτό (6 ευρώ), pankcakes με μαρμελάδα από blueberry και παγωτό(6 ευρώ), brownies με σοκολάτα valrohna με καραμέλα από εξωτικά φρούτα (6 ευρώ) και πολλές ακόμη γεύσεις που συνδυάζονται τέλεια με την τεράστια ποικιλία του Rakkan σε τσάι και καφέ.

Για τον απόλυτο συνδυασμό απόλαυσης τις Κυριακές το brunch του Rakkan θα συνοδεύεται από live performance γνωστών συγκροτημάτων με υπέροχες jazz μελωδίες.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι, με το νέο UMAMI Lunch fixed Menu (από 35€/άτομο+1 ποτήρι κρασί)  μέχρι το βράδυ.

Μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία Take Away του εστιατορίου, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τις αγαπημένες σας Japanese fusion γεύσεις, στο σπίτι ή/και στο γραφείο!

Πληροφορίες: Rakkan Bar Restaurant, Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 210 8087941, www.rakkanrestaurant.gr, www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant