Γαλλικές γεύσεις δια χειρός Maryvonne καταφτάνουν στην Κηφισιά

maryvonne
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Δυο Gastronomic Diff βραδιές πρόκειται να επιμεληθεί η ξακουστή γαλλίδα σεφ Maryvonne στο MENOO all about taste, φέρνοντας ατμόσφαιρα Γαλλίας στην Κηφισιά.

Το Gastronomic Diff, φέρνει την γαστρονομική διαφοροποίηση και ετοιμάζει δυο ξεχωριστές βραδιές στις 24 και 25 Φεβρουαρίου  με την ταλαντούχα γαλλίδα σεφ Maryvonne, η οποία μέσα από το MENOO all about taste, θα μας πάει γευστικά μέχρι τη δική της Γαλλία.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24/2 το ταξίδι των γεύσεων θα ξεκινήσει με αυθεντικό rillettes, στη συνέχεια θα υπάρξει σαλάτα με παντζάρι και για κυρίως πιάτο αρνί των 7 ωρών με πατάτες στο φούρνο. Το γεύμα θα συνεχιστεί με υπέροχα, γαλλικά τυριά και θα κλείσει με Νuga παγωτό.

Την Τετάρτη 25/2 η Maryvonne θα ετοιμάσει για το κοινό της μια τερίνα φουά γκρα με μαρμελάδα από παντζάρι, ανάμεικτη σαλάτα, για κυρίως πιάτο ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με σως μπερνέζ που θα συνοδεύεται από πουρέ πατάτας, και για το κλείσιμο εκλεκτά γαλλικά τυριά και επιδόρπιο… μιλφέιγ βανίλιας!

Τα δυο μενού θα ζευγαρωθούν με το χύμα ερυθρό κρασί της Maryvonne, ενώ φυσικά δεν θα λείπει το φρεσκοψημένο ψωμί της!

Κι όλα αυτά σε μια απόλυτα γαλλική ατμόσφαιρα με διαχρονικά, γαλλικά τραγούδια από τον Γιάννη Σαρτζετάκη.

Πληροφορίες: MENOO all about taste, Κηφισίας 310, Κηφισιά, 210 6252214, κόστος: 50 ευρώ/άτομο, https://www.facebook.com/menoo.gr