Ανανεωμένο το Moorings σας περιμένει για καφέ και φαγητό

moorings
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μετά την εντυπωσιακή, ριζική του ανανέωση, το cafe-bar-restaurant Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει στον ανανεωμένο χώρο του με υπέροχες γεύσεις και ζεστά ροφήματα.

Με νέα αισθητική, ο αγαπημένος προορισμός των Νοτίων Προαστίων επανασχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο “Molindris+Associates”, δημιουργώντας μία νέα ατμόσφαιρα στην οποία υπερισχύουν τα γήινα χρώματα και συνδυασμοί υλικών, όπως ξύλο και πέτρα. Λεπτομέρειες σε τόνους του γαλάζιου και κρυφοί φωτισμοί αποπνέουν μια οικεία και χαλαρή ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας παράλληλα μοναδικά το νέο ύφος του χώρου, που άνοιξε (ξανά) τις πόρτες του την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει το Moorings ως τον απόλυτο χώρο για τη διοργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών events –η μαγευτική του τοποθεσία με την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, το φυσικό πράσινο σκηνικό του Λαιμού της Βουλιαγμένης, ο ρομαντικός φωτισμός και το ειδυλλιακό περιβάλλον- παραμένουν σταθερά και το καθιστούν το τέλειο σκηνικό για εκδηλώσεις πέρα από τα συνηθισμένα.

Στο Moorings μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί πλούσια ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, καθώς και ελαφριά σνακ και γλυκίσματα. Το εστιατόριο λειτουργεί από το μεσημέρι υπό την επίβλεψη του chef Ανδρέα Σχοινά, ο οποίος δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις από την Μεσόγειο και προτείνει πιάτα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και ιδιαίτερες επιλογές με κρέας, ζυμαρικά και δροσερές σαλάτες. Η διασκέδαση στο Moorings συνεχίζεται έως αργά το βράδυ συνοδεία ποτών, cocktails και σύγχρονων μουσικών επιλογών.

Κι όταν μπει η άνοιξη… αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανακαίνιση του roof terrace, για να ζήσετε την ατμόσφαιρα των ανοιξιάτικων βραδιών όσο το δυνατόν πιο έντονα.

Πληροφορίες: Moorings, Μαρίνα Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη, 210 9670659, 210 8961310, [email protected], www.moorings.gr