Σοκολατένιο ραντεβού στον Αστέρα Βουλιαγμένης

choc-astir
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το “AstirChocolating” πιστό στο ραντεβού του με τους Αθηναίους, έρχεται και φέτος στον Αστέρα Βουλιαγμένης, για να σκορπίσει … απόλαυση και γλυκές στιγμές, μετά το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου και στις 21-22 Φεβρουαρίου.

Αν η σοκολάτα είναι η αδυναμία σας, τα νέα θα σας συναρπάσουν, αφού τo Astir Palace φιλοξενεί μια μοναδική διαδρομή στον κόσμο της σοκολάτας και σας προσκαλεί στην πιο γλυκιά γιορτή του χειμώνα. Για άλλη μια χρονιά, στο «Astir Chocolating» θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτείτε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα.

Ο executive pastry chef Φραντζέσκος Σώζος και οι συνεργάτες του δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας! Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες  και μεταξύ άλλων μπορούν να απολαύσουν:

Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ, μπουφές με σοκολατένιες  γεύσεις, τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα από την TUSSO chocolate, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί, σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη κ.α.

Ετοιμαστείτε για... πολλή σοκολάτα!

Πληροφορίες: Ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, εστιατόριο Grill Room, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8902000, είσοδος: 15 ευρώ/άτομο, 8 ευρώ για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών, στις 21-22 Φεβρουαρίου, ωράριο: Σάββατο 12.00-00.00 και Κυριακή 12.00-10.00, www.arionresortathens.com, www.astir-palace.com