Root Artspace: ένας χώρος τέχνης που τιμά και τη γεύση

rootartspace
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κτίρια της πόλης, στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο, μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής όπου τέχνη, γεύση και μουσική έχουν την τιμητική τους.

Το Root Artspace είναι ο νέος δυναμικός χώρος τέχνης και διασκέδασης στην Αθήνα, όπου και η γεύση λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέραν των εκθέσεων, συναυλιών, προβολών, φεστιβάλ και σεμιναρίων, στο χώρο μπορείτε  να γευτείτε πιάτα, κοκτέιλ και ροφήματα βασισμένα στις τελευταίες διατροφικές τάσεις παγκοσμίως.

Για το Root Artspace, η γεύση είναι μια μορφή τέχνης. H δημιουργική κουζίνα του Root είναι μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ποιοτικής διατροφής. Συνδυάζοντας το σύγχρονο, αστικό φαγητό με την αρχέγονη Paleo διατροφή, η ομάδα του Root και η chef Αυγερία Σταπάκη παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό ένα μενού Paleo friendly, με φρέσκες και ακατέργαστες πρώτες ύλες βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα.

Το wellness bar, όπως και το cocktail list, εμπνεύστηκε ο γνωστός bartender Γιάννης Σαμαράς, όπου παρουσιάζει τη νέα τάση σε cocktail και ροφήματα, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. O καφές περιλαμβάνει speciality ποικιλίες από όλο τον κόσμο, ενώ δε λείπουν ιδιαίτερες επιλογές, όπως μείγματα από βότανα και αντιοξειδωτικά ροφήματα κακάο.

Κρυμμένο… μυστικό, το υπόγειο κελάρι του χώρου με περίπου 50 επιλογές κρασιών προσκαλεί τους οινολάτρεις. Στο Root Artspace έχετε την επιλογή να απολαύσετε τις γεύσεις σε χώρους καπνιστών ή μη, ανάλογα με την προτίμησή σας και ταυτόχρονα να απολαύσετε τη μουσική και την καλλιτεχνική φύση του νέου αυτού πολυχώρου.

Πληροφορίες: Root Artspace, Ηρακλειδών 10, Θησείο, 210 3450003, www.rootartspace.gr, www.facebook.com/rootathens