Gastronomy Fair: ένα διήμερο με τη γαστρονομία στο επίκεντρο

gastronomy-fair
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Στις 29 και 30 Μαρτίου, το Gastronomy Fair ετοιμάζεται να τραβήξει το ενδιαφέρον στους λάτρεις των γεύσεων για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Μάρτιος θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το Gastronomy Fair από την Deals A.E., που για 3η συνεχή χρονιά θα παρουσιάσει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο.

Στις 29 και 30 Μαρτίου, το Gastronomy Fair ανοίγει τις πόρτες του στους  επαγγελματίες που αναζητούν το καλύτερο και θέλουν να ξεχωρίζουν, αλλά και στους λάτρεις των γεύσεων που θέλουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να γνωρίζουν εκλεκτά προϊόντα, μέσα από μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes.

Στο πλαίσιο του Gastronomy Fair, για μια ακόμη χρονιά θα  παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κορυφαία προϊόντα της Deals Α.Ε., όπως οι σοκολάτες Valrhona –πολύτιμο υλικό των καλύτερων  pastry chefs σε όλο τον κόσμο- η πληρέστερη γκάμα ξένου και ελληνικού αμπελώνα, η μεγαλύτερη ποικιλία από special μπίρες και μπίρες ελληνικής μικροζυθοποιΐας, τα μοναδικά χαρμάνια τσαγιού kusmi tea, η επιλεγμένη συλλογή αποστάγματων, λικέρ, aperitif, bitter, τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα, οι πολτοί φρούτων Ravifruit και πολλά άλλα.

Το Gastronomy Fair οργανώνεται για τρίτη χρονιά, με κύριο στόχο τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεύσης και της γαστρονομίας.

Πληροφορίες: Gastronomy Fair 2015, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα), στις 29-30/3, ώρες: 12:00-20:00, είσοδος αποκλειστικά με πρόσκληση, http://www.deals.com.gr/gastronomyfair/, www.facebook.com/deals.sa