Bread and Roses: δημιουργική κουζίνα σε οικονομικές τιμές

bread-and-roses
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Ομόνοια, το Bread and Roses προσφέρει δημιουργικό και ποιοτικό φαγητό σε τιμές που δεν θα πιστεύετε.

Οι φίλοι τους το ονομάζουν «εναλλακτικό μαγειρείο» και ουσιαστικά το Bread and Roses είναι ένας φιλόξενος χώρος για όλες και για όλους, ένα εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας, με τιμές ίσως από τις πιο οικονομικές που έχετε συναντήσει.

Πρόκειται για μια κολεκτίβα πέντε  ανθρώπων με αγάπη, γνώση και ταλέντο, μάγειροι, τεχνολόγοι τροφίμων και… καλοφαγάδες, που θέλουν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας συντροφικότητας –παλιά έννοια που εδώ και αιώνες περιέχει το «συν» και την «τροφή».

Με γεύσεις δημιουργικές, αλλά και γνώριμες, ελληνικές και διεθνείς, το Bread and Roses προσφέρει νόστιμο, ποιοτικό, δημιουργικό, σπιτικό, χορταστικό, ολόφρεσκο φαγητό, μαγειρεμένο με πολύ αγάπη, σε ένα υπέροχο περιβάλλον αυθεντικά αστικό, σε τιμές φανταστικές!

Κι αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς σημαίνει «φανταστικές τιμές», στο Bread and Roses τρώτε ό,τι τραβάει η ψυχή σας, σε ένα χορταστικό μικρό ή μεγάλο πιάτο (κυρίως πιάτο, γαρνιτούρα και σαλάτα), με μόνο 5,80 ευρώ το μεγάλο πιάτο και 3,40 το μικρό, επιλέγοντας από το μενού της δημιουργικής ελληνικής και διεθνούς κουζίνας που ανανεώνεται καθημερινά, ανάλογα με τις εμπνεύσεις και τα φρέσκα προϊόντα που προσφέρει η κάθε εποχή του χρόνου.

Το μενού αναρτάται καθημερινά, φρέσκο κι ανανεωμένο στη σελίδα του εστιατορίου στο facebook ή «ζωγραφισμένο»  στον μαυροπίνακά του για όσους βρεθούν εκεί και συχνά φιλοξενούνται αφιερώματα σε εθνικές κουζίνες από εντόπιους μάγειρες σε μια παρουσίαση αυθεντικών γεύσεων της κάθε χώρας.

Η κολεκτίβα Bread and Roses είναι ένα στέκι ανθρώπων που κινούνται, ζουν ή εργάζονται στο κέντρο της πόλης μας, ένα σημείο δημιουργικής συνεύρεσης και γευστικής απόλαυσης, ένας χώρος φιλοξενίας της καλλιτεχνικής έκφρασης και της συνεύρεσης δημιουργικών ανθρώπων, όπου συχνά φιλοξενούνται εκδηλώσεις και φεστιβάλ παράλληλα με την προώθηση της σωστής διατροφής, τη στήριξη μικρών και κυρίως συνεταιρισμών παραγωγών.

Από τα μέσα Απριλίου, μάλιστα, η ταράτσα-έκπληξη του Bread and Roses θα λειτουργεί και πάλι σαν εστιατόριο και χώρος εκδηλώσεων (φέτος  εκεί διοργανώθηκαν μουσικά φεστιβάλ, όπως το Omonοia Jazz Festival, conceptual φεστιβάλ πολυμέσων όπως το Φεστιβάλ Βραδύτητας), όπου φαίνεται πως μας περιμένουν όμορφες μουσικές, εκδηλώσεις και κυρίως υπέροχες γεύσεις που θα μπορούμε να απολαύσουμε τις ανοιξιάτικες βραδιές. Ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε!

Πληροφορίες: στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια, 2103802898, σταθμός Mετρό: Ομόνοια, ώρες λειτουργίας:12.00-22.30, www.facebook.com/pages/Bread-and-Roses/549310715186480