Δοκιμάστε αυθεντικά νεοϋορκέζικα bagels στο κέντρο της Αθήνας

bagels-leo
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Το πρώτο κατάστημα Leo’s House of Bagels στην Αθήνα είναι γεγονός, φέρνοντας bagels και άρωμα Νέας Υόρκης στην οδό Αθηνάς.

Η οδός Αθηνάς απέκτησε πλέον νέο στέκι για τους λάτρεις των bagels, με το νέο κατάστημα με την υπογραφή  Leo’s House of Bagels που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κοντζιά, ο Έλληνας γεννημένος στη Νέα Υόρκη, Λεονάρδος Γαβαλλίας. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο μαγαζί επί της οδού Αθηνάς 50, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος λαχταριστά ζεστά bagels, αλλά και κατεψυγμένα.

Με άρωμα Νέας Υόρκης και την αυθεντική συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, τα Leo’s House of Bagels κυκλοφορούν σε κλασικές γεύσεις όπως σκέτο, σουσάμι, παπαρούνα, ανάμικτο, αλλά και σε ιδιαίτερες γεύσεις, όπως bagels λιαστή ντομάτα, ελιά, κανέλα-σταφίδα, ολικής αλέσεως, αλλά και πολλά διαφορετικά bagel sandwich με παστράμι, σολομό και cream cheese.

Η ελληνική γαστρονομική αγορά της Αθήνας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα νεοϋορκέζικα  bagels, καθιερώνοντάς τα ως μια αγαπημένη συνήθεια. Τώρα πλέον εκτός από τις online πωλήσεις, μπορείτε να τα βρείτε και στο κέντρο της Αθήνας, ικανοποιώντας τις… λιγούρες σας κάθε στιγμή.

Πληροφορίες: Leo’s House of Bagels, Αθηνάς 50 απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας, 210 3231925, www.houseofbagels.gr.