«Παιχνίδι» γεύσεων με πρωταγωνιστές... εσάς ετοιμάζεται στο Oozora

oozora-genius-in-gastronomy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Οκτώ ετικέτες, τέσσερα διαφορετικά πιάτα και πολλή όρεξη για γεύσεις και δοκιμές σας περιμένουν στις 26/3 με τη συνεργασία του Oozora restaurant και της Genius in Gastronomy.

Ένα εκρηκτικό ραντεβού ετοιμάζεται την Πέμπτη 26/3 με τη συνεργασία του Οοzora restaurant και Genius in Gastronomy, μεταξύ γεύσης και γνώσης, Ανατολής και Ευρώπης, με στόχο να συμφιλιώσει το συνδυασμό, να εναρμονίσει το προβλεπόμενο και να συνδυάσει το κατάλληλο κρασί με το σούσι και την ασιατική fusion κουζίνα.

Το εστιατόριο Οozora διοργανώνει ένα διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ οινογνωσίας και fusion κουζίνας, που σας περιμένει να το ζήσετε! Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού θα συνοδεύσουν τέσσερα διαφορετικά πιάτα που εσείς καλείστε να... γευτείτε, με δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού να σερβίρονται με κάθε πιάτο, ώστε να ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Φυσικά η κατάλληλη αυτή αντιστοιχία θα βρεθεί με τη βοήθεια του ειδικού sommelier George Loukas κι εσείς θα περάσετε μια διασκεδαστική βραδιά γεμάτη γεύσεις και… επιμόρφωση.

Πληροφορίες:  Οοzora Restaurant, Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 210 801 8515, στις 26/3 στις 21.00, κόστος: 50 ευρώ/άτομο, www.oozora.gr, http://www.geniusingastronomy.gr/el/