Νηστίσιμες… λιχουδιές στο Winter Garden

megali-betannia-nistisimo-menou
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ποιος είπε ότι τα νηστίσιμα επιδόρπια δεν είναι νόστιμα και… λιγουρευτά; Δείτε τι επιλογές έχετε, είτε νηστεύετε είτε όχι, στο Winter Garden του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».

Πολλές και ξεχωριστές είναι οι νηστίσιμες, αλλά πολύ γευστικές επιλογές στο Winter Garden, το οποίο καθημερινά από τις 16.00 μέχρι τις 22.00 παρουσιάζει ένα νηστίσιμο μενού όλο… νοστιμιά.

Δοκιμάστε σιμιγδαλένιο χαλβά συνοδευόμενο από σος σοκολάτας με μπαχαρικά και μαύρο ρούμι, μαρμελάδα πορτοκάλι με θυμάρι και μαριναρισμένα φρούτα του δάσους με μέλι και βανίλια Μαδαγασκάρης και… τιμήστε χαλβά από ταχίνι σε 3 γεύσεις (σοκολάτα-πορτοκάλι με μους σοκολάτας, μαστίχα με ελαφριά κρέμα λεμόνι και στέβια).

Τα παραπάνω μπορείτε να απολαύσετε με μια επιλογή ζεστού ροφήματος (καφές, τσάι, ζεστή σοκολάτα) στην τιμή των 12 ευρώ το άτομο, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε το χαλβά της προτίμησής σας με ένα ποτήρι γλυκό κρασί με 14 ευρώ/άτομο.

Πληροφορίες: Winter Garden, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Σύνταγμα, 210 3330000, www.grandebretagne.gr, καθημερινά από τις 16.00 – 22.00.