Φρέσκα υλικά και νέα πιάτα στα TGI Friday’s

tgi-fridays Georgios Drakopoulos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Αέρας ανανέωσης φαίνεται πως φυσά στα TGI Friday’s, τα οποία κάνουν τις νέες τους γευστικές προτάσεις που φαίνονται αρκετά… λαχταριστές!

Καινούργιες γεύσεις προστίθενται στις ήδη αγαπημένες κατηγορίες πιάτων TGI Fridays™, οι οποίες μας κάνουν να ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε. Στην οικογένεια των handcrafted burger -διάσημα για τη γεύση και το διαλεχτό τους κιμά από 100% μοσχαρίσιο κρέας- μπαίνει και το νέο burger French Dip, το οποίο επικαλύπτεται με ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου και αποκτά την ιδιαίτερη γεύση του από τη χαρακτηριστική Au Jus σως, ενώ από τη σχάρα έρχονται μυρωδιές από τα καινούργια Bacon Crusted Ribs με Tennessee BBQ sauce και τραγανά κομμάτια μπέικον που τρελαίνουν όλους τους κρεατοφάγους.

Κι επειδή η ισορροπημένη διατροφή που στηρίζεται σε φρέσκες πρώτες ύλες και θρεπτικά συστατικά είναι πηγή ευεξίας και ενέργειας, στα TGI Fridays™ οι Living Well προτάσεις συνδυάζουν ολόφρεσκα υλικά και ολοκληρωμένη γεύση. Το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, Tahiνi Sour Marinated Chicken, μαρινάρεται σε Tahini sour dressing και σερβίρεται με μίγμα quinoa, ενώ ο φρέσκος σολομός σχάρας, Grilled Salmon, απογειώνεται με τη σπιτική σος μουστάρδας με την οποία γαρνίρεται. Οι Living Well επιλογές εμπλουτίστηκαν με το διαλεχτό τόνο Ahi Tuna, τον οποίο συναντάμε στο πιάτο Ahi Tuna Crisps που σερβίρεται σε tortilla chips με σπιτικό guacamole και στην Ahi Tuna Salad πάνω σε ανάμικτη σαλάτα με μάνγκο, αβοκάντο, ντοματίνια, καρότο, τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού και καβουρδισμένο σουσάμι.

Georgios Drakopoulos

Εκτός από τα πιάτα, τα  TGI Fridays™ συνεχίζουν  την παράδοση του bartending δημιουργώντας συνεχώς cocktail που ξεχωρίζουν. Η ολοκαίνουργια Best Fridays™ Margarita δίνει ιδιαίτερη νότα στις βραδιές σας, ενώ τα νέα Caribbean Rum Punch και Mango Lemonade Shaker φέρνουν γεύση από καλοκαίρι.

Τα καλύτερα, όμως, έρχονται πάντα στο τέλος, όπως τα επιδόρπια που ολοκληρώνουν ένα ιδανικό γεύμα. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ανάψει για τα φρέσκα γλυκά επιδόρπια TGI Fridays™, όπως το Brownie Obsession με brownie σοκολάτας και συνοδεία παγωτού βανίλια, τη Lemon Pie με ψητή κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμονιού, το Gianduja Cheesecake με chocolate bitter σος και το Death By Chocolate με στρώσεις κέικ σοκολάτας και chocolate fudge.

Φρέσκα αρώματα και πρωτότυπες γεύσεις ενεργοποιούν τις αισθήσεις στα TGI Fridays™ μετά την ανανέωση του καταλόγου και τον εμπλουτισμό με νέες προτάσεις φαγητών, cocktail και γλυκών.

Πληροφορίες: TGI FRIDAY’S, www.fridays.gr, https://www.facebook.com/tgi.fridays.greece