Metropolis Sandwich: το νέο στέκι για… πληθωρικά σάντουιτς

metropolis-sandwich
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Στην καρδιά της Αθήνας, το Metropolis Sandwich που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην οδό Βουλής, στο Σύνταγμα, υπόσχεται να μας χορτάσει με πλήθος επιλογών σε λαχταριστά σάντουιτς.

Φτιάξτε το σάντουιτς της αρεσκείας σας με την καθοδήγηση του σεφ και απολαύστε το στο φιλόξενο χώρο του Metropolis Sandwich, στο κέντρο της Αθήνας, κάθε ώρα και στιγμή.

Μέσα σε λίγα τετραγωνικά, ένας μεγάλος ξύλινος πάγκος, προθήκες με λαχανικά και φρούτα, ανοιχτές βιτρίνες με αλλαντικά και τυριά και ζεστό ζυμωτό ψωμί συνιστούν το εσωτερικό του Metropolis Sandwich, η φιλοσοφία του οποίου Metropolis Sandwich έγκειται στην άμεση διάδραση και συμμετοχή σας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που στον ανοιχτό ξύλινο πάγκο κόβονται και ετοιμάζονται όλα μπροστά στα μάτια σας.

Σημείο αναφοράς του μενού, οι  άριστες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί κανείς να επιλέξει κάποιες από τις έτοιμες προτάσεις του καταλόγου, σε ανοιχτό ή κλειστό σάντουιτς ή να εμπιστευτεί τις αγαπημένες του γεύσεις και να αφεθεί στα χέρια του chef.

Πληθωρικά σάντουιτς με παστράμι γαλοπούλας και κασέρι Βόλου σε φρέσκο ζυμωτό ψωμί, τσιαπάτα με παστουρμαδέλα, φέτα και αγγουράκι τουρσί, χοιρινό ψητό με γραβιέρα Τήνου, αλλά και carpaccio από Entrecote σε φρυγανισμένο ζυμωτό ψωμί με άρωμα λευκής τρούφας παρασκευάζονται καθημερινά, ενώ εδώ θα βρείτε και τα Metropolis Burgers με κοτόπουλο και σάλτσα Savora και με μοσχαρίσιο κιμά με καπνιστή πανσέτα και κασέρι Βόλου.

Το Metropolis Sandwich είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, που απευθύνεται σε όλους όσοι κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας και αναζητούν ένα ελαφρύ, αλλά απολύτως υγιεινό γεύμα, το οποίο μπορούν να το απολαύσουν είτε στον εξωτερικό χώρο, είτε να το πάρουν μαζί τους.

Στον δεύτερο όροφο ένας τριθέσιος καναπές και ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι συνθέτουν σκηνικό από σαλόνι σπιτιού. Στο τραπέζι μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 8 άτομα, ενώ είναι ιδανικό για business lunch ή για τις ώρες μετά το γραφείο, απολαμβάνοντας εκτός από σάντουιτς, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών και μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε μια λιγούρα στο κέντρο της Αθήνας, ξέρετε πού να στραφείτε!

Πληροφορίες: Metropolis Sandwich, Βουλής 9-11, Σύνταγμα, 210-3222122, λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, σε ωράριο καταστημάτων, www.metropolissandwich.gr