Συνδυάστε πεζοπορία και γευσιγνωσία σε μια κυριακάτικη εκδρομή!

umittos-ktima-basileiou
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Πεζοπορία σας περιμένει την Κυριακή 26/4, «Μονοπάτι του Αιγέα» στον Υμηττό, η οποία θα «κλείσει» με τον πιο ευχάριστο τρόπο, με γευσιγνωσία και γεύμα στο Κτήμα Βασιλείου.

Αυτή την Κυριακή μην κανονίσετε τίποτα, προκειμένου να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας και γευσιγνωσίας. Φορέστε άνετα αθλητικά παπούτσια, πάρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό και απολαύστε τις ομορφιές της Αττικής, εξερευνώντας το «Μονοπάτι του Αιγέα» στον Υμηττό, σε μια ξεχωριστή πεζοπορία μέσα από τον αρχαίο δρόμο, τμήμα της Σφηττίας Οδού που οδήγησε τον Αιγέα στο Σούνιο, η οποία θα ολοκληρωθεί με γευσιγνωσία και γεύμα στο Κτήμα Βασιλείου.

Το αρχαίο μονοπάτι θα ακολουθηθεί ως το Κορωπί και η διαδρομή, βαθμού δυσκολίας 2, είναι 6 χιλιόμετρα και θα διαρκέσει 3 ώρες, με οδηγό το Δρ. Χρίστο Κορρέ, ο οποίος ταυτοποίησε το αρχαίο μονοπάτι με τη Σφηττία Οδό, στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Στο τέλος, σας περιμένει ένα καλομαγειρεμένο γεύμα και μια ολοκληρωμένη γευσιγνωσία των κρασιών και των δύο κτημάτων, φτάνοντας στο Κτήμα Βασιλείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ. στο πάρκινγκ της Μονής Καρέα και η συγκέντρωση της επιστροφής θα γίνει στις 4.30 μ.μ. Δηλώστε συμμετοχή ως την Πέμπτη 23 Απριλίου και ετοιμαστείτε για νέες γευστικές και όχι μόνο περιπέτειες!

Πληροφορίες: www.vassilioudomaine.gr, 210 6627686, [email protected], κόστος 15ευρώ/άτομο (περιλαμβάνει γεύμα, γευσιγνωσία, επιστροφή με πούλμαν).