Dinner in the Sky: το γεύμα που θα σας… απογειώσει!

dinner-in-the-sky
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Απολαύστε την άνοιξη με υπέροχες γεύσεις και θέα όλη την Αθήνα, στο πιο διαφορετικό γεύμα της ζωής σας, που θα σας «στείλει» κυριολεκτικά στα 50 μέτρα από το έδαφος!

Ο χειμώνας τελείωσε, το κρύο μας αποχαιρετά και το Dinner in the Sky γίνεται ακόμη πιο ελκυστική πρόταση για να γευτείτε υπέροχα πιάτα και να ζήσετε μια διαφορετική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια… 50 μέτρα πάνω από το κέντρο της Αθήνας.

Το Dinner in the Sky είναι μια μοναδική γευστική εμπειρία, μια γαστρονομική πτήση,
όπου απολαμβάνετε το γεύμα σας σε ένα «αιωρούμενο» τραπέζι στα 50 μέτρα από το έδαφος, μαζί με τον σεφ και 22 συνολικά άτομα, με φόντο την Ακρόπολη και την πανέμορφη βραδινή Αθήνα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να… προσδεθείτε και να αφεθείτε στην υπέροχη εμπειρία γεύσεων και αδρεναλίνης που πραγματοποιείται καθημερινά στο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, ενθουσιάζοντας όσους το τολμήσουν. 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Αν σας τρομάζει η ασφάλεια του εγχειρήματος, τότε θα σας καθησυχάσει να ξέρετε ότι η γευστική πλατφόρμα Dinner in the sky μετρά τουλάχιστον 40 σταθμούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη κι έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814, το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων. Η TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει όλα τα στάδια κατασκευής και το Dinner in the Sky, έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες, έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.

Σε περίπτωση βροχής ή αέρα, η τέντα που καλύπτει το τραπέζι θα σας προστατεύσει και οι θερμάστρες θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ζέστη, όταν και αν τη χρειάζεστε, έτσι ώστε να απολαύσετε το γεύμα σας.

Κι αν χρειαστείτε τουαλέτα, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να την επισκεφτείτε κανονικά, ζητώντας το από το σερβιτόρο και… κατεβαίνοντας. Απλώς θα έχετε… συνοδεία 22 ατόμων, αλλά η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά σύντομη και δεν χρειάζεται να σας προβληματίσει.

Το Dinner in the Sky δεν θέτει περιορισμό ηλικίας αλλά… ύψους. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ύψους μικρότερου από 1,50 μέτρο. Άρα, μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι ψηλότερα από 1,50 μέτρο. Κι όσον αφορά το dress code, προτιμήστε άνετα και ζεστά ρούχα για τις πιο δροσερές βραδιές, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε τις… φούστες το καλοκαίρι.

Στο… ψητό
Μπορεί η θέα και τα 50 μέτρα από το έδαφος να κλέβουν την παράσταση στο Dinner in the Sky, το φαγητό, όμως, είναι εξίσου απολαυστικό και νόστιμο, ικανό να σας κάνει να ξεχάσετε πού βρίσκεστε.

Στο μενού του, μετά το Welcome Drink, θα βρείτε ως ορεκτικό φέτα σε κρούστα κριθαροκούλουρου με σορμπέ σαμπάνιας και εσπεριδοειδών σε σάλτσα καραμέλας με κορινθιακή σταφίδα, ως πρώτο πιάτο ραβιόλια γεμισμένα με ψίχα καραβίδας και φρέσκο σολομό σε κονσομέ μοσχαριού με σπανάκι και τζίντζερ (συνοδεύεται από Μαντίνεια 2014 Κτήμα Τρούπη), μια πράσινη σαλάτα με νεαρά φύλλα ρόκας και μουστάρδας, ψητά νεκταρίνια και γκρατινέ κατσικίσιο τυρί, με λαδολέμονο κόκκινου κρασιού αρωματισμένο με μαστίχα Χίου, ενώ το κυρίως σας θα είναι βοδινό φιλέτο ποσαρισμένο σε αγιωργίτικο κρασί με πουρέ από φασόλια Πρεσπών, σωτέ μανιτάρια του δάσους και τσάτνεϊ ντομάτας με δυόσμο (συνοδεύεται από Νεμέα 12 μήνες Βαρέλι Κτήμα Μπαραφάκα). Από τέτοιο γεύμα φυσικά δεν λείπει και το επιδόρπιο, με ρυζόγαλο αρωματισμένο με κάρδαμο, καραμελωμένα φρούτα και μπισκότο σουσαμιού.

Ο chef του Dinner in the Sky ετοιμάζει μπροστά στα μάτια σας τα υπέροχα πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ενώ η ομάδα του MoMix επιμελείται δροσιστικά cocktail για να σας κρατήσουν παρέα στη γαστρονομική σας πτήση.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο και ετοιμαστείτε να κλείσετε κι εσείς μια θέση στο πιο ξεχωριστό δείπνο της ζωής σας.

Πληροφορίες: Dinner in the Sky, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, καθημερινά στις 19:30 (Παρασκευή και Σάββατο και στις 21:30), κόστος: 120 ευρώ/άτομο, http://www.dinnerinthesky.gr