Εκλεκτά κρασιά και 6 μοναδικά πιάτα σας περιμένουν στο Première

premier-inercontinental
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ζήστε μια αυθεντική βραδιά γευσιγνωσίας δοκιμάζοντας υπέροχα κρασιά και ιδιαίτερες γεύσεις σε ένα wine dinner στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental.

O Chef Jean-Charles Métayer σας προσκαλεί στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Première σε αυθεντικές βραδιές γευσιγνωσίας συνοδεία εκλεκτών οίνων και 6 μοναδικών πιάτων που θα σας καταπλήξουν!

Στις 24 Απριλίου, το Première φιλοξενεί εκλεκτά κρασιά και προτείνει: καπνιστή πέστροφα με μαγιονέζα αυγοτάραχο, πικάντικο καρότο και μπισκουί φουντούκι με Brut Methode Traditionelle (αφρώδης οίνος, Οινοποιείο SantoWines, Ποικιλία Ασύρτικο), χτένια σωτέ με κολοκύθα μπρεζέ σε μπισκ αστακού και μους μπεσαμέλ με Παλαιόμυλο (Οινοποιείο Ζαφειράκη Π.Γ.Ε. Τύρναβος, Ποικιλία Chardonnay), σφυρίδα με μους φουά γκρα, ψητό κολοκάσι  και προσούτο με Σαντορίνη Grand Reserve (Οινοποιείο SantoWines Π.Ο.Π. Σαντορίνη, Ποικιλία Ασύρτικο), μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ τοπιναμπούρ, βατόμουρα και κανελόνι μανιταριών με Λημιώνα (Οινοποιείο Ζαφειράκη Π.Γ.Ε Τύρναβος, Ποικιλία Λημνιώνα), αρνί με γλυκό τραχανά και παντζάρι σε υφές με Άσπρο Λαγό (Οινοποιείο Δουλουφάκη Π.Γ.Ε Κρήτης, Ποικιλία Cabernet Sauvignon) και για επιδόρπιο, σούπα ζεστής σοκολάτας calinco με αλμυρή καραμέλα με Vinsanto (Οινοποιείο SantoWines Π.Ο.Π Σαντορίνη, Ποικιλία Ασύρτικο).

Αρώματα εκλεκτών κρασιών, διαλεγμένα και συνδυασμένα με ιδιαίτερες γεύσεις. Σκέφτεστε τίποτα πιο γευστικό για το βράδυ της Παρασκευής;

Πληροφορίες: Premiere, Athenaeum Intercontinental, Συγγρού 89-93, Αθήνα, 210 9206777, κόστος €55,00 κατ’ άτομο, στις 24/4 19.30-24.00, https://www.facebook.com/pages/Athenaeum-InterContinental-Athens/120549317964140