Hytra: ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης παίρνει τη σκυτάλη στο «φεστιβάλ γεύσεων»

hytra-bar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Στις 28/4, ο κρητικός σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης θα «παίξει» με τα προϊόντα της κρητικής γης και όχι μόνο, δημιουργώντας απολαυστικά πιάτα στο πλαίσιο του «φεστιβάλ γεύσεων».

Το «φεστιβάλ γεύσεων» που εγκαινίασε η Hytra με στόχο την ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της ελληνικής γης συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, με γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του «κοσμογυρισμένου» Κρητικού σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη σε συνεργασία πάντα με την ομάδα της Hytra.

Ο έμπειρος Χανιώτης, που έχει δουλέψει σε ορισμένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, θα βρεθεί στις 28/4 στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, για να αξιοποιήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο προϊόντα της κρητικής γης και όχι μόνο.

Εμπνευσμένος από την ιδιαίτερη πατρίδα του  υπόσχεται να μεταμορφώσει με «σεβασμό» αγαπημένες πρώτες ύλες… σε ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις. Το μενού θα συνοδεύουν τα οργανικά κρασιά του Κτήματος Πατεριανάκη.

Πληροφορίες: Hytra, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 6ος όροφος, Λ. Συγγρού 107-109, Αθήνα, 210 3316767, στις 28/4, www.hytra.gr, https://www.facebook.com/Hytra