Οι γεύσεις του Χριστόφορου Πέσκια φτάνουν στην Ανάβυσσο

peskias
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2015

Ο πολυβραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας επιμελείται το μενού του νέου εστιατορίου του Eden Beach Resort της Αναβύσσου.

Η νέα άφιξη στην εστιατοριακή σκηνή της καλοκαιρινής Αθήνας, που με μεγάλη επιμέλεια και μοναδικό design δημιούργησε το Eden Beach Resort, στην Ανάβυσσο, πάνω στο κύμα, δεν μπορούσε παρά να βρει τον τέλειο εκφραστή της μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας του καταξιωμένου Chef Χριστόφορου Πέσκια.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κύπρο και έχοντας μαθητεύσει δίπλα στους Charlie Trotter και Jackie Pluton, στο Σικάγο και Ferran Adria, Mark Menaux και Joel Robuchon, στην Ευρώπη, ο Χριστόφορος Πέσκιας έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα σε εστιατόρια όπως το “48”, Dash, Puerto Colina, Rock n’ Roll και Balthazar.

Τα antipasti της παραθαλάσσιας Αττικής με αλμυρίκια, η φέτα με γαύρο μαρινάτο, η ταραμοσαλάτα με chips γαρίδας, ο σολομός με σάλτσα τερυάκι, η καλαμαράδα με oriccette και καλαμάρι σε σάλτσα ντομάτας, το κοτόπουλο σουβλάκι με μεσογειακή μαρινάδα σε κυπριακή πίτα, η μπριζόλα με σάλτσα από ελιές, κάππαρη και φασκόμηλο και η μαρέγκα με κρέμα μαστίχας και φράουλες είναι μερικά από τα πιάτα, που θα δέσουν αρμονικά με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.

Όλα δείχνουν πως στην Ανάβυσσο και το Eden Beach Restaurant  μας περιμένει ένα υπέροχο, γευστικό καλοκαίρι!

Πληροφορίες: Eden Beach Restaurant παραλία, ξενοδοχείου, 47o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, Ανάβυσσος, 22910 60031 www.edenbeachrestaurant.gr, [email protected]