Fuga: ο «μυστικός» κήπος γεύσεων του Μεγάρου Μουσικής

fuga-estiatorio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2015

Λίγα μόλις μέτρα από την πολύβουη Βασιλίσσης Σοφίας, κρυμμένος καλά στον ομορφότερο κήπο της Αθήνας, ο δροσερός «παράδεισος» του Fuga σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι για να απολαύσετε ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, με πολλά γευστικά πιάτα και αρωματικά κοκτέιλ.

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τη φύση στο κέντρο της Αθήνας; Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το εστιατόριο Fuga έχει φροντίσει να μετατρέψει τα καλοκαιρινά γεύματα των επισκεπτών του σε απόδραση στο πράσινο, ικανοποιώντας τον ουρανίσκο με κάθε  πιάτο.

Δοκιμάστε ριζότο by fuga σε όλες του τις εκδοχές, ζουμερό burger, λαχταριστές σαλάτες με φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά, εξαιρετικά επιδόρπια και πολλές ακόμα γευστικές εκπλήξεις από τον ανανεωμένο αλά καρτ κατάλογο του Fuga garden και τον ταλαντούχο σεφ Θάνο Κουλτούκη και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα υπέροχα κοκτέιλ του εστιατορίου.

Τα αρωματικά φυτά και τα ευωδιαστά λουλούδια που πλαισιώνουν το χώρο φέτος θα μπούνε κυριολεκτικά στο ποτήρι σας! Ο Θάνος Προυναρούς βάζοντας ψηλά τον πήχη της διαφορετικότητας επιλέγει για εσάς συνδυασμούς που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και δημιουργεί κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη φύση, με χρώματα καλοκαιρινά και αρώματα λουλουδιών που θα σας ταξιδέψουν με τη γεύση τους σε εξωτικούς προορισμούς.

Δοκιμάστε κοκτέιλ σαμπάνιας συνδυασμένα με ιβίσκο και κλασικά old fashion κοκτέιλ με αρωματικά twist στην πιο elegant μπάρα της πόλης. Καθημερινά μετά τις 18.00, διώξτε την πίεση του γραφείου με πολλές επιλογές σε delicate κοκτέιλ με αρώματα λεβάντας, τριαντάφυλλου, κλασσικά αγαπημένα ποτά και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που συνδυάζονται αρμονικά με αλλαντικά, αλμυρούς λουκουμάδες και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις από την ομάδα του fuga.

Η ανάγκη όλων μας για ένα απολαυστικό ποτό και φαγητό σ’ έναν δροσερό χώρο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη τους καλοκαιρινούς μήνες και η fuga αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι.

Πληροφορίες: Fuga Secret Garden Κόκκαλη 1, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, 210.72.42.979, www.fugarestaurant.com