Το «Πεντελικόν» είναι πλέον παρελθόν

la-terrasse
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το κλείσιμο του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» έφερε και μια σημαντική απώλεια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Vardis και La Terrasse all day να κλείνουν τις πόρτες τους.

Ένα ξενοδοχείο με 88 χρόνια ιστορίας, το ξενοδοχείο Πεντελικόν στο Κεφαλάρι από το οποίο πέρασαν πρωθυπουργοί, σύμβουλοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες έκλεισε τις πόρτες του, μετά την αλλαγή διοίκησης. Το κλείσιμο του ξενοδοχείου φυσικά σημαίνει και μια μεγάλη απώλεια όσον αφορά τα εστιατόρια της Αθήνας, αφού μαζί του αποχαιρετάμε και το βραβευμένο με «Χρυσό Σκούφο» και αστέρι Michelin εστιατόριο «Vardis».

Το εν λόγω εστιατόριο αναδείχθηκε από τους «Χρυσούς Σκούφους» το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας από το 1998 έως το 2000, ενώ η εποχή που μεσουρανούσε έχει συνδεθεί με τον μεγάλο Jean de Grylleau που κρατούσε τότε τα ηνία της κουζίνας, με εξαιρετικές γαλλικές γεύσεις.

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του ξενοδοχείου, η διοίκηση της εταιρίας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.