Έξοδος στο παραπέντε. 4+1 λόγοι για να κάνετε την κράτησή σας online!

etable
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Η διαδικασία κράτησης τραπεζιού τηλεφωνικώς σε κάποιο εστιατόριο μπορεί να οδηγήσει στα όριά μας με αναμονή στο ακουστικό και άλλα ευτράπελα. Σας δίνουμε 4 +1 λόγους για να κάνετε online την κράτηση σας σήμερα κιόλας!

Ξυπνάτε ένα πρωί και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε κανονίσει τίποτα για τα γενέθλιά σας που είναι σήμερα!
Μη σας παίρνει από κάτω, πάντα υπάρχει λύση!  Ας το πάρουμε από την αρχή...Θέλετε κάτι σπέσιαλ, κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση αλλά θέλετε να είναι και οικονομικό. Χαζεύετε στο ίντερνετ και βλέπετε ένα σωρό εστιατόρια για τα οποία δεν μπορείτε να έχετε μια εικόνα του τι θα συμβεί!
Ένας τρόπος για να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε είναι να κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά μέσα από το e –table.gr. Αν ψάχνετε για κίνητρο, έχετε αρκετούς λόγους που θα σας πείσουν για να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας εύκολα και  πολύ γρήγορα!

  • Κάνετε την κράτησή σας on-the-go δηλαδή από το κινητό, όπου κι αν βρίσκεστε μιας και το e-table.gr διαθέτει ένα βραβευμένο και user friendly mobile Αpp (iOS & Android)
  • Κάνετε κράτηση ό,τι ώρα θέλετε, χωρίς περιορισμούς, χωρίς να έχετε ανάγκη για επιβεβαίωση! Τέρμα και στην τηλεφωνική αναμονή.
  • Πριν επιλέξετε εστιατόριο για να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά, μπορετε να διαβάσετε τις κριτικές των εστιατορίων που είναι 100% πιστοποιημένες μιας και θα πρέπει πρώτα να επισκεφτεί κάποιος το εστιατόριο για να γράψει κριτική.
  • Όταν γίνεστε μέλος του e-table.gr, είστε μέλος ενός «club» που θα σας μάθει τα νέα στέκια για καλό φαγητό και θα αποκτήσετε προνόμια μαζεύοντας πόντους από τις κρατήσεις, τα shares στο Facebook και φυσικά την κριτική σας. Οι πόντοι μεταφράζονται σε επιπλέον εκπτώσεις στα εστιατόρια του e-table.gr.
  • Όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν, δεν χρειάζεστε ούτε κουπόνια, ούτε πιστωτική κάρτα! Μπείτε τώρα στο e-table.gr, βρείτε το εστιατόριο που θέλετε να επισκεφτείτε και κάντε κράτηση online και δωρεάν για μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια!