9 εκλεκτές ποικιλίες για το καλοκαιρινό σας freddo

nespresso
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Καλοκαίρι χωρίς δροσερό καφέ δεν γίνεται, γι’ αυτό και η Nespresso φροντίζει να σας προσφέρει τις αγαπημένες σας ποικιλίες, έτσι ώστε ο καφές σας να ανέβει επίπεδο σε άρωμα και γεύση.

Ο καφές ανήκει στις μικρές, αλλά σημαντικές πολυτέλειες της ημέρας μας, χαρίζοντάς μας στιγμές απόλαυσης, τόνωσης και δροσιάς. Και για να φτιάξετε τον ιδανικό freddo espresso ή freddo cappuccino, αρκεί να διαλέξετε την αγαπημένη σας Εκλεκτή Ποικιλία.

Η Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες (Kazaar, Dharkan, Roma, Arpeggio, Indriya from India, Ristretto, Decaffeinato Intenso, Rosabaya de Colombia, Arpeggio Decaffeinato) με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε τις αγαπημένες σας. Μην ξεχνάτε, μόνο, ότι για την παρασκευή του freddo espresso χρειάζονται δύο διαδοχικές δόσεις από την ίδια Εκλεκτή Ποικιλία, ζάχαρη και αν επιθυμείτε έξτρα δροσιά, παγάκια.

Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino δημιουργεί με υποδειγματική τελειότητα για τους λάτρεις των συνταγών καφέ με γάλα, είναι το τελευταίο βήμα εάν το ζητούμενο είναι ο freddo cappuccino! Η απαλή υφή του προετοιμάζει τους γευστικούς κάλυκες για μία ενθουσιαστική γευστική εμπειρία, όταν όλο το υπέροχο αρωματικό προφίλ και το σώμα του καφέ που επιλέξατε τους κατακλύζει.

Ετοιμάστε, λοιπόν, το freddo σας με τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη και γευτείτε τον ίδιο πλούτο αρωμάτων όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να βάζετε όρια στην απόλαυσή σας.

Κι αν ψάχνετε συνταγές για να εμπλουτίσετε την εμπειρία του καφέ, δοκιμάστε τα παρακάτω:

Almond & Cranberries Espresso Freddo
Θα χρειαστείτε: 2 κάψουλες εκλεκτής ποικιλίας Arpeggio, Καστανή ζάχαρη, 30ml γάλα αμυγδάλου, αποξηραμένα Cranberries, κομματάκια σοκολάτας.
Εκτέλεση: Ετοιμάζετε 2 κάψουλες (2x40ml) Arpeggio σε ένα ποτήρι freddo, προσθέτετε όση καστανή ζάχαρη επιθυμείτε, μαζί με 30ml γάλα αμυγδάλου και ανακατεύετε καλά με έναν αναδευτήρα. Γαρνίρετε με αποξηραμένα cranberries και κομματάκια σοκολάτας και σερβίρετε με καλαμάκι.

Vanilla Nespresso Freddo
Θα χρειαστείτε: 2 κάψουλες εκλεκτής ποικιλίας Arpeggio, 30ml σιρόπι βανίλιας, τριμμένη Tonka.
Εκτέλεση: Ετοιμάζετε 2 κάψουλες (2x40ml) Arpeggio σε ένα shaker, προσθέτετε 30ml σιρόπι βανίλιας και χτυπάτε δυνατά το shaker και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ποτήρι. Γαρνίρετε με τριμμένη Tonka και σερβίρετε με καλαμάκι.

Προτού φτιάξετε τον επόμενο καφέ σας, μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του εδώ.

Πληροφορίες: www.nespresso.com