Λευκό εις το Τετράγωνο: το ιδανικό κρασί για τα καλοκαιρινά πιάτα

leuko-krasi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά μας δίνουν άρωμα και γεύση... εις το τετράγωνο με το Λευκό εις το Τετράγωνο, που θα ταιριάξει εξαιρετικά με τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές γεύσεις.

Ψάχνετε κρασί για να συνοδέψετε τις καλοκαιρινές σας σαλάτες, το νόστιμο, φρέσκο ψάρι σας και τις μεσογειακές γεύσεις που σας περιμένουν στις διακοπές σας και όχι μόνο; Το βρήκαμε για εσάς και είναι το Λευκό εις το Τετράγωνο.

Το Λευκό εις το Τετράγωνο είναι το αρμονικό, οινικό συνταίριασμα δύο εξαιρετικών ελληνικών λευκών ποικιλιών που παράγονται στα κτήματα των Αμπελώνων Ζαχαριά: του Ασύρτικου και της Μαλαγουζιάς.

Η Μαλαγουζιά, γνωστή για τον αρωματικό της χαρακτήρα και τη φινετσάτη γεύση της, συναντά τον γευστικό όγκο και το έντονο στυλ του Ασύρτικου και δίνουν ένα εντυπωσιακό κρασί, γεμάτο ζωντάνια και πολυπλοκότητα.

Και οι δύο ποικιλίες έχουν αποδώσει εξαιρετικά στα εδάφη της Νεμέας και δίνουν ένα κρασί με ισορροπημένη οξύτητα και μακρά, φίνα επίγευση. Το Λευκό εις το Τετράγωνο συνοδεύει ιδανικά σαλάτες και λαχανικά, θαλασσινά πιάτα και ψάρια, όπως επίσης και γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας, χαρίζοντάς σας απόλαυση στο τετράγωνο! Απολαμβάνεται δροσερό και συντροφεύει όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές, δίνοντάς τους έξτρα γεύση και άρωμα.