To Mimaya κάθε Πέμπτη συνδυάζει fingerfood και κοκτέιλ

finger-food-mimaya
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Η Γλυφάδα μας καλεί για άλλη μια φορά, προκειμένου να δοκιμάσουμε το ταίριασμα κοκτέιλ και fingerfood που επιχειρεί κάθε Πέμπτη, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι Πέμπτες αυτό το καλοκαίρι θα μας βρίσκουν συχνά στα νότια προάστια, με την ευκαιρία που μας δίνει το μεσογειακό εστιατόριο Mimaya της Γλυφάδας να δοκιμάσουμε τα εμπνευσμένα ταιριάσματά του.

Κάθε Πέμπτη, τέσσερα κοκτέιλ του Νικόλαου Πουζμπούρη συνδυάζονται με fingerfood από τον σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη και το εγχείρημα καταλήγει να φέρνει στον ουρανίσκο μας γεύσεις όπως γαρίδες τυλιγμένες με κανταΐφι και σάλτσα πικάντικης μουστάρδας με μαγιονέζα και καπνιστό σολομό πάνω σε μπλίνις με σάλτσα αβοκάντο και μπρικ, που συνδυάζονται με το κοκτέιλ Old Memories (ουίσκι black grouse, noilly prat, elderflower), φιλετάκια ψαρονέφρι σε yaki-tori ψημένα στη σχάρα με σάλτσα μαρμελάδας ντομάτας με τζίντζερ και φρέσκα μυρωδικά και κοτομπουκιές πικάτα με σάλτσα sour-cream, που συνδυάζονται με το κοκτέιλ Hot Fantasy (αβάνα ρούμι 3 ετών, κασάσα, lime, τσίλι) και άλλα που υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν σε τιμές που κυμαίνονται στα 18-21 ευρώ.

Πληροφορίες: Mimaya, Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 210 8944850, κάθε Πέμπτη, http://www.mimaya.gr/