Λαχταριστή πίτσα με υπογραφή

titania-pitsa-la-brasserie
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Η Αθήνα απέκτησε τη δική της πίτσα, στην La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, το αγαπημένο σημείο συνάντησης του κέντρου της πόλης.

Ένα κομμάτι πίτσα -ή και παραπάνω- είναι πάντα ευπρόσδεκτο και αν μάλιστα βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, οι επιλογές μπορεί να είναι πολλές. Το ΤΙΤΑΝΙΑ, όμως, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, εντάσσει στο νέο μενού της La Brasserie, του αγαπημένου σημείου συνάντησης της πόλης, μία ξεχωριστή πρόταση για ένα γρήγορο lunch break: μία πίτσα με την ποιοτική υπογραφή του ξενοδοχείου. 

Η πίτσα της La Brasserie προσφέρεται σε διαφορετικές γεύσεις καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις γευστικές διαθέσεις και επιλογές όλων των επισκεπτών του χώρου. Με πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες, όπως ζαμπόν fouantre, χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι, φέτα, ντομάτα, πιπεριές, ελιές, μανιτάρια, ρίγανη και θυμάρι, το προσωπικό της La Brasserie δημιουργεί επιτόπου την πίτσα της αρεσκείας σας, η οποία και ψήνεται στον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας.

Η προσθήκη της πίτσας στο νέο της μενού καθιερώνει την La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ ως το ξεχωριστό σημείο συνάντησης των επισκεπτών του κέντρου της Αθήνας κι εμείς πλέον ξέρουμε πού θα απολαύσουμε λίγη ποιοτική ιταλική νοστιμιά, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αν, παρόλα αυτά, θέλετε να επιχειρήσετε να φτιάξετε πίτσα μόνοι σας, δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Πληροφορίες: La Brasserie, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 210 3326000, http://www.titania.gr/EL/estiatoria_athina