Forky: υγιεινό φαγητό στην πόρτα σας ανά πάσα στιγμή

forky Pantelis_Chadoulis_photography
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε ή μήπως είστε στο γραφείο και θέλετε να παραγγείλετε κάτι πιο υγιεινό και «σπιτικό»; Όπως και να’χει, η νέα υπηρεσία του forky σας φέρνει τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα όπου κι αν βρίσκεστε, σε 15 λεπτά.

Έχει συμβεί σε όλους: η όρεξη για μαγείρεμα κάποιες μέρες μοιάζει να μας έχει εγκαταλείψει, η κλασική παραγγελία στο γραφείο μας μοιάζει βαρετή και θα δίναμε τα πάντα για λίγο υγιεινό και σπιτικό φαγητό από τα χεράκια…άλλων, που θα καταφτάσει σε μερικά μόλις λεπτά, όπου βρισκόμαστε. Κάπου εδώ μπαίνει το Forky στη ζωή μας, να μας βγάλει από την «κόλαση» των τάπερ, των διλημμάτων, του ανθυγιεινού και του ακριβού φαγητού.

Έμπειροι σεφ του Forky ετοιμάζουν καθημερινά δυο κυρίως πιάτα και μια σαλάτα, βασιζόμενοι σε απλές συνταγές της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, οι οποίοι προσθέτουν και τη δική τους «πινελιά», διατηρώντας την υγιεινή πρόταση, αλλά εμπλουτίζοντάς την. Ανάμεσα στις επιλογές θα βρείτε λαζάνια φούρνου με κιμά κοτόπουλου, τυριά και ελαφριά μπεσαμέλ, χοιρινά μπριζολάκια σχάρας με αμερικάνικη BBQ sauce και πουρέ πατάτας, κρίθινο παξιμάδι, ντομάτα, φέτα, ελιές, κάπαρη, ρίγανη και παρθένο ελαιόλαδο, ψητή πέρκα με ζεστή πατατοσαλάτα, φρέσκο κρεμμύδι, κάπαρη, μαϊντανό και παρθένο ελαιόλαδο και πλήθος άλλων συνταγών, με τις θερμίδες τους, σε περίπτωση που προσέχετε και τη σιλουέτα σας.

Pantelis_Chadoulis_photography

Όπως είναι φανερό, το μενού απέχει από το τύπου fast food φαγητό, προωθεί το μοντέλο μιας ισορροπημένης διατροφής και αν θέλετε και γλυκό, σας αναλαμβάνει ο Στέλιος Παρλιάρος με μια σειρά επιδορπίων υψηλής ζαχαροπλαστικής.

Οι τιμές του Forky -εκτός από τις γεύσεις του- είναι και το ατού του, με τα κυρίως πιάτα να κυμαίνονται στα 5-6 ευρώ και τις σαλάτες στα 3 ευρώ, ενώ η διαδικασία παραγγελίας είναι πολύ απλή: μπαίνετε στο forky.gr, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πιάτα της ημέρας (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις τις 12 έως τις 4) κι όταν επιλέξετε ποιο πιάτο θέλετε να βρίσκεται σε 15 λεπτά μπροστά σας, στέλνετε την παραγγελία σας και αναλαμβάνει το Forky.

Εμείς ήδη ψάχνουμε τι να παραγγείλουμε…

Πληροφορίες: https://www.forky.grhttps://www.facebook.com/forky.gr