Ιούλιος με εκπτώσεις στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας

mouseio-ellinikis-gastronomias
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Απολαύστε το γεύμα σας στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας και αξιοποιήστε τις προσφορές του για όλο το μήνα Ιούλιο.

Ξεφύγετε από την «άνοστη» καθημερινότητα και βάλτε λίγη γεύση στη ζωή σας γευματίζοντας στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας το οποίο συμβαδίζει με το πνεύμα των καιρών και προσφέρει εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, μέχρι και το τέλος Ιουλίου, το εστιατόριο του Μουσείου προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα πιάτα του καταλόγου και 40% έκπτωση στο Μενού Ημέρας, το οποίο περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.

Στον κατάλογο του μενού θα βρείτε πλήθος γεύσεων που θα σας βάλουν σε διλήμματα, όπως το «Ψητό της Αυτοκράτειρας» (ψητό με κρέατα και πουλερικά, με κρέμα καλαμπόκι και αρακά), τα «Αντάρτικα λαζάνια» (λαζάνια με σιγοψημένες μοσχαρίσιες ουρές και μυστική αναλογία πράσινης μπανάνας μέσα σε φρέσκα ζυμαρικά), τη «Μαύρη τάρτα» (τάρτα σφολιάτας με μαύρα φασόλια, ντομάτα κονφί και λουκάνικο μαύρου χοίρου) κ.ά. όλα με υπέροχα αρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει.

Από την προσφορά εξαιρούνται το κρασί, τα ποτά και τα αναψυκτικά, ενώ οι προσφορές ισχύουν μόνο μέσω τηλεφωνικής κράτησης.

Αν θέλετε να δείτε τα διάφορα ενδιαφέροντα γαστρονομικά event του μουσείου, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες: Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, Αγίου Δημητρίου 13, Ψυρρή, Αθήνα, 210 3211311, [email protected], www.gastronomymuseum.gr