Nobu Food Festival: το καθιερωμένο ραντεβού με την ιαπωνική κουζίνα

astir
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Ο πολυβραβευμένος σεφ Nobu Matsuhisa επικοινωνεί τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα και τη Μύκονο, στο καθιερωμένο Nobu Food Festival που θα «μυρίσει» Ιαπωνία και λίγο Περού.

Το Nobu Food Festival είναι και πάλι γεγονός, με το διεθνή σεφ Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa να δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας.

Για λίγες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Nobu food festival «απαιτεί» την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα. Η συνέχεια θα πραγματοποιηθεί στην κουζίνα του Matsuhisa Athens στον Αστέρα της Βουλιαγμένης (τη Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουλίου) και στο Matsuhisa Mykonos (από τις 29 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου) αντίστοιχα, για νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef, συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα. Τα νέα πιάτα θα «τρέχουν» στο μενού των Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν ότι μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία περιμένει όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Πληροφορίες: Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Ξενοδοχείο Astir Palas, Βουλιαγμένη, 210-210 8960510 (27&28/7), Matsuhisa Μύκονος, Ξενοδοχείο Belvedere, Χώρα, 2289 027362 (από 29/7-1/8), www.matsuhisaathens.com, www.astir-palace.com, www.belvederehotel.com