Ραντεβού στη Μύκονο με τα παγωτά Kayak

kayak-mukonos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Όσοι βρεθούν στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι, θα έχουν παρέα και τις αγαπημένες γεύσεις των παγωτών Kayak, σε ανανεωμένο χώρο στην καρδιά της Μυκόνου.

Ο «ναός του παγωτού» της Kayak μάς δίνει φέτος ραντεβού σε νέο, ανανεωμένο χώρο στο νησί των ανέμων με ακόμα πιο έντονο κυκλαδίτικο άρωμα και μυθικές γεύσεις παγωτού.

Πιο άνετο και μοντέρνο από ποτέ, το νέο σημείο Kayak διαθέτει λιτές γραμμές και αφαιρετικό design, χωρίς όμως να χάνει τις μυκονιάτικες επιρροές του. Το εσωτερικό του μίνιμαλ, σε τόνους του άσπρου, του μαύρου και του ανθρακί, δημιουργεί το ιδανικό φόντο για να αναδειχθεί η θεαματική παλέτα γεύσεων και χρωμάτων της Kayak, ενώ το εξωτερικό του είναι ό,τι πρέπει για να καθίσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας, σε μια ατμοσφαιρική, κυκλαδίτικη αυλή.

Πέραν της διακόσμησης, στην Kayak boutique σάς περιμένουν πολύτιμοι και λαχταριστοί θησαυροί ολόκληρης της γκάμας προϊόντων Kayak, σε απλές και γκουρμέ γεύσεις, όλες φτιαγμένες με αγνά, φρέσκα, υψηλής ποιότητας υλικά, άριστη τεχνογνωσία και μεράκι.

Και φέτος το καλοκαίρι θα χρειαστεί να φτάσετε με μεγάλες…αντιστάσεις στη Μύκονο, αφού οι γεύσεις του Kayak στο νέο του χώρο στα στενά της Μυκόνου, έχουν σκοπό να σας «αποπλανήσουν»!

Πληροφορίες: Kayak boutique, Μαλαματένιας & Ενόπλων Δυνάμεων, Ματογιάννια, Μύκονος, 2289025268, www.kayak.gr