Η Palmie Gastronomy πάει Κολωνία

palmie-bistro
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Δηλώνοντας το «παρών» στα σημαντικότερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα, η Palmie gastronomy συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία.

Η Palmie gastronomy πρόκειται να παρουσιάσει τις εξαιρετικές γευστικές της προτάσεις, βασισμένες πάντοτε στις εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες και στις τόσο δημοφιλείς στο εξωτερικό παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, στη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο Anuga, όπου και θα συμμετάσχει.

Από 10 έως 14 Οκτωβρίου 2015  η κεντρική παραγωγική μονάδα φαγητού του Ομίλου Palmie bistro θα κάνει το πιο δυναμικό λανσάρισμα παλιών και νέων γεύσεων της, επιβεβαιώνοντας  και εκτός συνόρων τη βασισμένη στην έμπνευση, την πρωτοτυπία και κυρίως την ποιότητα φιλοσοφία της.

Η Anuga είναι το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων, καθώς συμπεριλαμβάνει δέκα εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις σε 10 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα βοηθήσει την Palmie gastronomy στην επιδίωξή της να επεκτείνει τη δράση και τη φήμη της, και μάλιστα σε τομείς εκτός των Super Market, των ξενοδοχείων, των χώρων εστίασης.

Πληροφορίες: www.palmiegastronomy.gr