Το Golden Hall «παντρεύει» το design με τη γαστρονομία στο Home&Taste

estiatorio-arte-de-la-table
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Για περίπου 2 εβδομάδες στο Golden Hall θα πρωταγωνιστεί το αγαπημένο event του φθινοπώρου Home & Taste, όπου θα μπορέσετε να συνδυάσετε τόσο την αγάπη σας για τη γεύση, όσο και για τη διακόσμηση.

Ιδέες για το σπίτι, διακόσμηση, πρωτότυπες συνταγές από διάσημους chefs, παιδικές δραστηριότητες και πολλά άλλα συμβαίνουν στο Golden Hall αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο του αγαπημένου event του φθινοπώρου Home&Taste.

Από τις 9/10 έως και 24/10, στο Golden Hall θα βρίσκονται δημοφιλείς σεφ, όπως ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Βαγγέλης Δρίσκας, η Ντίνα Νικολάου, η Μυρσίνη Λαμπράκη, ο Γιάννης Αποστολάκης και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θα «καταλάβουν» το κεντρικό cooking stage του Golden Hall θα μοιραστούν μυστικά μαγειρικής και θα πλημμυρίσουν τους χώρους του εμπορικού κέντρου με γεύσεις και μυρωδιές από ευρηματικές και πρωτότυπες συνταγές. Η κάθε μέρα έχει τη δική της ταυτότητα όπως Sushi Day, Olive Day, Vegan Day, Chocolate Day κ.α. με παράλληλες δραστηριότητες γύρω από την κάθε θεματική ενότητα. Μαζί με τους καταξιωμένους σεφ, γνωστοί καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους, η Ναταλία Δραγούμη, οι Otherview, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Κώστας Κρομμύδας, θα μαγειρέψουν και θα παρουσιάσουν τις αγαπημένες τους συνταγές!

Ακόμη, οι δημοφιλείς σεφ και καλλιτέχνες όπως και η αγαπημένη συγγραφέας, σκηνοθέτις και ηθοποιός μικρών και μεγάλων Κάρμεν Ρουγγέρη, θα βρεθούν στον ΙΑΝΟ για να υπογράψουν τα βιβλία τους και να συνομιλήσουν με τους αναγνώστες. (Σάββατο 10/10: 12:30-13:30 Κάρμεν Ρουγγέρη, 14:30 Έκτορας Μποτρίνι (στο χώρο του event), Τετάρτη 14/10: 18:30 Ντίνα Νικολάου, Παρασκευή 16/10 στις 18:30: Μυρσίνη Λαμπράκη & Κώστας Κρομμύδας, Σάββατο 17/10:14:30 Έκτορας Μποτρίνι (στο χώρο του event), Δευτέρα 19/10 στις 19:00: Κατερίνα Μαρκαδάκη, Τρίτη 20/10 στις 18:30: Κατερίνα Μαρκαδάκη, Σάββατο 24/10:12:30-13:30 Κάρμεν Ρουγγέρη, 13:30-14:30 Ναταλία Δραγούμη, 14:30 Έκτορας Μποτρίνι (στο χώρο του event), 18:30 Βαγγέλης Δρίσκας).

Στον ΙΑΝΟ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του IANOS DELI θα βρείτε και τα ελληνικά προϊόντα των βραβευμένων παραγωγών που κατά τη διάρκεια του event, θα μυήσουν όλους τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γευσιγνωσίας και απόλαυσης.

Επισκεφθείτε σήμερα το μεγάλο διαγωνισμό του IANOY με τίτλο "ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ", απαντήστε σωστά στο quiz και μπείτε στην κλήρωση για αντίτυπα του βιβλίου του Έκτορα Μποτρίνι «Μάγειρας γίνεσαι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Με έμφαση στη Διατροφή και την Υγεία τόσο για τα παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια, το φετινό πρόγραμμα του Home&Taste θα κινηθεί αναλόγως. Πιο συγκεκριμένα, ο Βησσαρίωνας Παρθένης και ο Ευτύχης Μπλέτσας θα βρίσκονται στο Golden Hall και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα δημιουργήσουν βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, γνωστοί συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα μιλήσουν για τη σημασία μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, ενώ η οργάνωση «Μπορούμε» και ο εκπαιδευτικός φορέας «Let’s go Green» θα συμπληρώσουν την θεματική ενότητα με τη δράση τους. Ο γνωστός διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος θα ενημερώνει μικρούς και μεγάλους για το πώς να τρώμε σωστά και οικονομικά σε καθημερινή βάση.

Τη σκυτάλη θα πάρουν και γνωστές food bloggers με πρωτότυπες συνταγές από τις Μαριλού Παντάκη (Madame Ginger), Αθηνά Πάνου (Sugar Buzz) και Εμμανουέλλα Κόκκαλη (JoinUs), ενώ θα υπάρξουν και ενδιαφέροντα workshops «Arte de la Table», διακόσμησης και βιομηχανικού σχεδιασμού από την Tina Webb και τους WeDesign, φωτογραφικές εκθέσεις food styling και home design, γευστικές δοκιμές premium προϊόντων επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα, γευστικές προτάσεις και δοκιμές από τα restaurants, baristas seminars, αλλά και μοναδικές προσφορές από τα café και τα εστιατόρια του Golden Hall.

Όλα δείχνουν πως η βόλτα στο Golden Hall αυτό το διάστημα θα μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι απόλαυσης και γευσιγνωσίας!

Πληροφορίες: www.goldenhall.gr