Η χειμερινή σεζόν ξεκινά με ένα γευστικό opening party στο inbi

inbi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στην Costa Navarino Resort, το inbi πάει Γλυφάδα και ετοιμάζει το opening party του αυτή την Πέμπτη.

Ιαπωνική κουζίνα, εκπλήξεις και μοναδικές προτάσεις για κοκτέιλ περιμένουν όσους κατευθυνθούν στα νότια της πόλης αυτή την Πέμπτη 15/10, για να περευρεθούν στο opening party του upscale εστιατορίου inbi, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη χειμερινή σεζόν.

Πίσω από το μενού του εστιατορίου συνεχίζει να «κρύβεται» ο Executive Chef Σταμάτης Σκριάπας, δίνοντας έμφαση στους αρμονικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς, τα λεπταίσθητα αρώματα και γεύσεις, ενώ sushi chef είναι ο Takaaki Otsouka, που προτείνει επιλογές που συνδυάζουν την παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη του sushi, με μοντέρνες τεχνικές. Οι λάτρεις του γλυκού φυσικά δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, με τον Consultant Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο και τις δημιουργίες του.

INBI

Στα signature dishes του inbi, θα βρείτε ταρτάρ τόνου με σως από γιαπωνέζικο κίτρο και χαβιάρι, γέλοου τέιλ τατάκι με σως από πάστα σόγιας και λάδι τρούφας, σιγομαγειρεμένη πανσέτα, γλασαρισμένη σε γιούζου-μέλι και τζίντζερ-χαλαπένιο γκρεμολάτα, γαρίδες και χτένια με τζίντζερ σως και λάδι τρούφας, φιλέτο μόσχου με σάκε σόγια σως αρωματισμένη με γιούζου.

Για να συνοδεύσετε αυτές τις υπέροχες γεύσεις, από το τραπέζι σας δεν γίνεται να λείπει και το κρασί από την ολοκληρωμένη λίστα κρασιών και σάκε. Οι φίλοι των κοκτέιλ θα βρουν δημιουργικές προτάσεις, πάντα με την υπογραφή του Head Bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εκτός, όμως, από τα υπέροχα πιάτα και κοκτέιλ του, το inbi φημίζεται και για το vibe του, με τα special events και parties με μουσικές επιλογές από κορυφαίους Guest DJs και το πιο σικ κοινό της πόλης.

Πάρτε μια γερή δόση απ’ όλα τα παραπάνω στο Opening party αυτή την Πέμπτη και ξεκινήστε τη χειμερινή σεζόν πιο γευστικά από ποτέ.

Πληροφορίες: inbi, Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, Πέμπτη 15/10, 210 9680606, www.inbi.gr