Το Θείο Τραγί ξεκινά και πάλι… καραβάνι οινογνωσίας

theio-tragi-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Για ένα γευστικό ταξίδι με σκοπό τη γνωριμία και την απόλαυση κρασιών από τα ωραιότερα οινοποιεία της Ελλάδας βάζει μπρος το Θείο Τραγί των Πετραλώνων. Οι οινόφιλοι σπεύσατε!

Το Θείο Τραγί ξεχωρίζει ανάμεσα στα μεζεδοπωλεία των Πετραλώνων, σερβίρει γκουρμέ νοστιμιές σε καλές τιμές, έχει συνεταιριστικό χαρακτήρα, αυτοαποκαλείται punk bistro και εκτός από το χώρο του εστιατορίου, διαθέτει και χώρο bar με πιο σκοτεινή-punk ατμόσφαιρα. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και το οινικό ταξίδι που έχει στα σκαριά κι έχετε πολλούς λόγους να το επισκεφτείτε με μια βόλτα στη "συνοικία το όνειρο".

Το Θείο Τραγί θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε σε ποτήρι επιλογές από την γκάμα κρασιών του οινοποιείου που θα «επισκέπτεται» την εκάστοτε εβδομάδα, ενώ για μία ημέρα (και μόνο) θα συνδυάζει αρμονικά την κάθε εμφιάλωση με ένα πιάτο του καταλόγου σε ένα mini-degustation μενού!

Θείο Τραγί fb page

Πάρτε θέση λοιπόν στο... νομαδικό βανάκι οινογνωσίας, πατήστε play στην πολυπαιγμένη και πολυαγαπημένη κασέτα με επιλογές από Wipers και ξεκινήστε το περιπετειώδες ταξίδι στον τίμιο ελληνικό αμπελώνα.

Πρώτη στάση η κοιλάδα των Μουσών, στο Άσκρη Βοιωτίας, όπου και θα περάσετε μια «βόλτα» από το κτήμα Σαμαρτζή. Από 3/11 έως 9/11 θα δοκιμάσετε τα δροσιστικά μονοποικιλιακά Δύο Ποτάμια λευκό (Κοντούρα) και Δύο Ποτάμια ροζέ (Grenache Rouge), καθώς επίσης και την ερυθρή Κλεψύδρα που «παντρεύει» ιδανικά το Merlot με το Μούχταρο.

Απολαύστε τις μοναδικές «εκφράσεις» του κτήματος Σαμαρτζή και ειδικά για την Τρίτη 3/11 δοκιμάστε το μενού τριών πιάτων που έχει προετοιμάσει η κουζίνα του Θείου Τραγιού μετά από... ώριμη σκέψη, με το αντίστοιχο wine pairing, στα 29 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για την εμπειρία μας στο Θείο Τραγί εδώ.

Πληροφορίες: Το Θείο Τραγί, Κυδαντιδών 36, Άνω Πετράλωνα, 210 3410296, www.facebook.com/totheiotragi.gr, http://www.samartziswines.gr/el-gr/