Peteat: οι σκύλοι έχουν τη δική τους… κουζίνα

peteat
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η πρώτη κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα είναι γεγονός και ήδη ενθουσιάζει τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

Ένα μενού διαφορετικό απ’ τα άλλα δημιουργεί το εργαστήριο της Peteat, το οποίο δεν απευθύνεται σε λάτρεις του φαγητού, αλλά στους πιστούς τους φίλους, τους σκύλους!

Από τις αρχές του 2015, το εργαστήριο της Peteat μαγειρεύει ισορροπημένα και πλήρη γεύματα για σκύλους, πάντα υπό την καθοδήγηση κτηνιάτρων, και με πρώτες ύλες πιστοποιημένες για ανθρώπινη κατανάλωση. Με λίγα λόγια, για την παρασκευή των γευμάτων δεν χρησιμοποιούνται ζωικά και φυτικά υποπροϊόντα τα οποία μέχρι τώρα περιέχονται σε όλες τις τροφές του εμπορίου. Η κουζίνα του Peteat έχει πιστοποιηθεί από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών και όλα τα γεύματα ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας, χωρίζονται σε μερίδες ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου σας και παραδίδονται φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.

Photographer: Βασίλης Τσαπόπουλος

Κι επειδή θέλουν και τα κατοικίδια τη… λιχουδιά τους, το Peteat δημιουργεί υγιεινές χειροποίητες λιχουδιές για σκύλους και γάτες, καθώς και νόστιμα κέικ γενεθλίων με αγνά υλικά. Στόχος είναι η προαγωγή ενός σωστού τρόπου διατροφής του πιο πιστού μας φίλου και η βελτίωση του επιπέδου της ζωής του, προσφέροντάς του ευεξία, γευστικές απολαύσεις, λιγότερες επισκέψεις στον κτηνίατρο και περισσότερα χρόνια ζωής.

Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και αν θέλετε να κάνετε κι εσείς ένα γευστικό δώρο στο κατοικίδιό σας, το Peteat είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πληροφορίες: www.peteat.gr.