Γλυκές, πικάντικες και ξεχωριστές γεύσεις nespresso «απογειώνουν» την εμπειρία του καφέ

nespresso
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Νέα σειρά Limited Edition Variations έρχεται από τη nespresso για να γεμίσει τις ημέρες των γιορτών που πλέον δεν βρίσκονται και τόσο μακριά, με γεύσεις γλυκές, πικάντικες και αρώματα μπισκότου.

Ζήστε την κορυφαία εμπειρία απόλαυσης καφέ με τη νέα σειρά Limited Edition Variations της nespresso, η οποία πηγαίνει τον καφέ σε άλλο πείπεδο. Επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε γεύσεις γλυκύτητας, μπαχαρικών και μπισκότου, η σειρά Limited Edition Variations αντλεί την έμπνευσή της από τα ζεστά αρώματα των γιορτών και έχει σκοπό να ενθουσιάσει τις αισθήσεις, χαρίζοντας νότες πλούσιας πικρής σοκολάτας, βανίλιας, γλυκού αμύγδαλου, αρωματικού κάρδαμου και πικάντικου τζίντζερ.

Περιλαμβάνει τρεις υπέροχα ισορροπημένους καφέδες, που έχουν σαν βάση τους την Εκλεκτή Ποικιλία Livanto, η οποία διαθέτει το ιδανικό προφίλ, για να συμπληρώσει διαφορετικές γεύσεις.

Vanilla Amaretti

Χάρη στις απολαυστικές γεύσεις αμύγδαλου και βανίλιας, τα αρώματα θυμίζουν τα γλυκά μπισκότα amaretti. Ο συνδυασμός τους με τις νότες καβουρδισμένου και καραμέλας της Εκλεκτής Ποικιλίας καφέ Livanto προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φινίρισμα γεύσης.

Ciocco Ginger

Οι αρωματικές νότες καβουρδισμένου της Εκλεκτής Ποικιλίας καφέ Livanto συνδυάζονται τολμηρά με την έντονη γεύση της πικρής σοκολάτας και ζωντανεύουν με τη σπιρτάδα του τζίντζερ, χαρίζοντας μία απολαυστική γιορτινή εμπειρία.

Vanilla Cardamom

Η ντελικάτη αρμονία μεταξύ των αρωμάτων βανίλιας και κάρδαμου ξυπνά τις καβουρδισμένες νότες του καφέ Livanto και χαρίζει μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία καφέ της σειράς Nespresso Limited Edition Variations έχει ένταση επιπέδου 6 (σε κλίμακα 1 – 12) και σερβίρεται καλύτερα σε εκδοχή espresso, για να αναπτυχθούν τα αρώματα στο βέλτιστο βαθμό. Όσοι πάλι αγαπούν τον καφέ με βάση το γάλα μπορούν να ενδώσουν σε μία εξαιρετική συνταγή καφέ, για να έχουν περισσότερες επιλογές οι γευσιγνώστες του καφέ που αναζητούν μία στιγμή αισθητηριακής απόλαυσης.

Αν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή στον… εαυτό σας, μπορείτε να επιλέξετε πακέτο δώρου με 3 ή 6 συσκευασίες, έτσι ώστε οι γιορτές να αποκτήσουν έξτρα άρωμα.

Οι πιο… μερακλήδες, ανακαλύψτε 3 μοναδικές συνταγές καφέ:

1. Ciocco Ginger Viennois

Συστατικά:

2 κάψουλες καφέ Ciocco Ginger

1 κουτ. γλυκού πικρό σιρόπι πορτοκαλιού

Ρευστή σοκολάτα

50ml σιρόπι τζίντζερ

Κρέμα γάλακτος

1 πορτοκάλι

Οδηγίες: Τοποθετήστε 1 κουτ. γλυκού πικρό σιρόπι πορτοκαλιού σε μία κούπα. Προσθέστε 1 κουτ. γλυκού ρευστή σοκολάτα. Εκχυλίστε 2 κάψουλες καφέ espresso Ciocco Ginger (2 x 40ml). Σε ένα δοχείο 0,5 L βάλτε κρέμα γάλακτος και 50ml σιρόπι τζίντζερ. Μόλις ετοιμαστεί η σαντιγί, απογεμίστε την κούπα. Τέλος, διακοσμήστε με λίγο τρίμμα πορτοκαλιού και ρευστή σοκολάτα.

2. Λεμονάδα Vanilla Cardamom

Συστατικά:

1 κάψουλα καφέ Vanilla Cardamom

6 σπόρους κάρδαμο

15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού

20 ml ρευστή καστανή ζάχαρη

Θρυμματισμένο πάγο

150ml ανθρακούχο νερό

Οδηγίες: Θρυμματίστε τους σπόρους κάρδαμου μέσα στο ποτήρι μαζί με το χυμό λεμονιού και το σιρόπι καστανής ζάχαρης. Προσθέστε το θρυμματισμένο πάγο και 150ml ανθρακούχο νερό. Σε ένα σέικερ προσθέστε 1 espresso Vanilla Cardamom (40 ml) με μερικά παγάκια και ανακινήστε καλά. Τέλος, προσθέστε τον espresso στο ποτήρι.

3. Γλυκός Vanilla Amaretti Latte

Συστατικά:

2 κάψουλες καφέ Vanilla Amaretti

10ml μέλι

Γάλα

Γάλα αμυγδάλου

Νιφάδες αμύγδαλου

Οδηγίες:

Τοποθετήστε 10ml μέλι στο ποτήρι. Ετοιμάστε λίγο αφρό γάλακτος, βάζοντας το γάλα και το γάλα αμυγδάλου στο Aeroccino και ρίξτε πάνω από το μέλι. Έπειτα προσθέστε 2 espresso Vanilla Amaretti (2x 40 ml). Γαρνιτούρα: Διακοσμείστε το ποτήρι σας με νιφάδες αμυγδάλου