Εμβαθύνετε στην ιαπωνική κουζίνα με το νέο set dinner μενού του Inbi

inbi-sushi Picasa
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Οι καθημερινές στο Inbi χαρακτηρίζονται, αν μη τι άλλο, από προσιτή ιαπωνική πολυτέλεια. Αρπάξτε την ευκαιρία να τη γευτείτε!

Το fusion ιαπωνικό εστιατόριο, Inbi, μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στην Costa Navarino Resort, βρίσκεται στη Γλυφάδα και πλέον είναι έτοιμο να υποδεχτεί το χειμώνα με το Otameshi, ένα νέο set dinner μενού, που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη, θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά του Inbi με ένα μενού «ανακάλυψης» που υπογράφουν ο Executive Chef Σταμάτης Σκριάπας και ο Sushi Chef Takaaki Otsuka. Το μενού σερβίρεται ανά δύο άτομα, σε πέντε στάδια: για το ξεκίνημα, ανάμικτη σαλάτα με σασίμι από λευκό ψάρι και inbi dressing και ποικιλία tempura με λαχανικά και γαρίδα. Το κυρίως πιάτο είναι μια επιλογή από φιλέτο σολoμού με πικάντικη σάλτσα wasabi ή φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα teriyaki. Στη συνέχεια, sushi rolls σερβιρισμένα με σούπα miso, τραγανό πικάντικο σολομό και χαμάτσι. Για το κλείσιμο, θα απολαύσετε παγωτό ή σορμπέ ημέρας. Το Otameshi συνοδεύεται φυσικά από σάκε, το αγαπημένο αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας από ρύζι.

Αν η ιαπωνική κουζίνα ανήκει στις αγαπημένες σας ή ψάχνετε ευκαιρία να την εξερευνήσετε, το Inbi σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε επιλογές υψηλής γαστρονομίας, σε ένα μενού προσιτής πολυτέλειας, στην τιμή των 35€ ανά άτομο.

Πληροφορίες: Inbi, Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, 210 9680606, www.inbi.gr