Το Ark κάνει τις Τετάρτες… οινικές

ark-glufada
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη με το πρώτο οινικό και γευστικό ταξίδι στην Κρήτη με κρασιά των παραγωγών Mediterra, Αλεξάκη και Silva Δασκαλάκη και συνεχίζει με την Πελοπόννησο.

Οι Τετάρτες έχουν πλέον άλλον… αέρα στο Ark της Γλυφάδας, που «φυσάει» από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Με οδηγό τον chef Γιάννη Μπαξεβάνη ξεκινά μια περιήγηση στην Ελλάδα, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ιδιαίτερες γεύσεις με προϊόντα από μικρούς παραγωγούς που θα συνοδευτούν με εξαιρετικά κρασιά επιλεγμένων οινοποιών της περιοχής.

Σήμερα στο Ark θα φιλοξενηθούν 3 παραγωγοί, άξιοι πρεσβευτές της Πελοποννήσου: Κτήμα Σπυρόπουλου, Κτήμα Αντωνόπουλου και Σεμέλη με οίνους απόλυτα συνδυασμένους με τις γευστικές προτάσεις του chef Γιάννη Μπαξεβάνη. Χωρίς εκπλήξεις στον τελικό λογαριασμό, ένα ιδιαίτερο food & wine pairing με 38 ευρώ ανά άτομο.

Από μια τέτοια βραδιά γευσιγνωσίας με ειδικό menu, δεν γίνεται να λείπει και το κατάλληλο soundtrack με την αγγελική φωνή της Τζωρτζίνας Καραχάλιου σε ένα live & unplugged session με γνωστές αγαπημένες μελωδίες.

Πληροφορίες: Ark, Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 210 8948882, Τετάρτη 18/11, κόστος: 38 ευρώ/άτομο, www.ark-glyfada.gr