Αγαπάτε τα πούρα; Απολαύστε ένα special cigar dinner event στο inbi

inbi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Απολαύστε το τέλειο δείπνο και συνδυάστε το με κουβανέζικα πούρα ποιότητας, σε μια βραδιά που υπόσχεται να διεγείρει τις αισθήσεις.

Αυτή την Πέμπτη 3/12 περάστε τη διαφορετικά, με τη συνοδεία όχι μόνο υπέροχων γεύσεων, αλλά και πούρου, με την πρόταση που σας κάνει το upscale restaurant inbi της Γλυφάδας. Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα σας προσκαλεί στο “Cigar Night”, ένα special cigar dinner event, για όσους αγαπούν τα πούρα, και όχι μόνο.

Στο χώρο του inbi στη Γλυφάδα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα set dinner menu ιαπωνικής κομψότητας που σερβίρεται ανά άτομα, σε έξι στάδια, στην τιμή των 67€ ανά άτομο. Στο πλαίσιο της βραδιάς μπορείτε να συνδυάσετε custom-made Cuban cigars με μια σειρά τεσσάρων επιλεγμένων spirits, στην τιμή των 43€ ανά άτομο. Κι όπως καταλαβαίνετε, τα μενού φαγητών και ποτού της βραδιάς είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να αναδεικνύουν τα αρώματα του πούρου και να διεγείρουν τις αισθήσεις, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Το μενού της βραδιάς επιμελούνται ο Executive Chef Σταμάτης Σκριάπας και ο Sushi Chef Takaaki Otsuka. Για την αρχή, απολαύστε σασίμι από hamachi με πικάντικη vinaigrette από μοσχολέμονο και κόλιανδρο, ενώ ακολουθούν το φουά-γκρα με γλάσο από plum wine και οι γαρίδες και χτένια με σάλτσα τζίντζερ και λάδι τρούφας. Για τους meat lovers, η συνέχεια ανήκει σε φιλέτο μόσχου με σάλτσα σόγια-σάκε αρωματισμένη με λεμόνι yuzu. Λίγο πριν το τέλος, απολαύστε sushi rolls με miso soup: California (6 τεμάχια), τραγανός πικάντικος σολομός (6 τεμάχια), χέλι και αγγούρι (6 τεμάχια). Για το κλείσιμο, γλυκαθείτε από fondant σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα, παγωτό Amaretto και γλάσο σοκολάτας ή μους καρύδας με σάλτσα από raspberries και παγωτό sisho.

Τα spirits της βραδιάς στο bar του inbi επιμελείται ο Head Bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου. Τέσσερις tailor made επιλογές ολοκληρώνουν την εμπειρία:

-Βαρελίσιο Ρούμι/τσάι Μασάλα αρωματισμένο με καπνό/ξύδι σύκου/lime

-Ρούμι Βενεζουέλας παλαιωμένο σε βολιβιανό βαρέλι

-Ruby Port εμβαπτισμένο σε καπνό πούρου και σοκολάτα Vahlrona Calingo

-Χειροποίητο λικέρ καρύδι

Εκτός, όμως, από πούρα, ποτά και γεύσεις, η βραδιά έχει και κλήρωση δώρου, όπου ένας τυχερός παρευρισκόμενος θα κερδίσει ένα κουτί custom-made cigars από την Havana. Το πούρο πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των 20€ ανά τεμάχιο.

Ανάψτε πούρο, ταξιδέψτε ως την Κούβα και χορτάστε υπέροχες γεύσεις σε μια βραδιά ομολογουμένως αλλιώτικη από τις άλλες.

Πληροφορίες: inbi, Λαζαράκη 26, Γλυφάδα 210 9680606, [email protected], Πέμπτη 3/12, www.inbi.gr