Mint All Day Bar-Bistro: το bar που σας κρατά απασχολημένους από το πρωί

mint-all-day-bar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ξέρουμε πλέον πως το Παγκράτι έχει μπει για τα καλά μέσα στα πράγματα. Το Mint All Day Bar-Bistro αποτελεί άλλη μια καλή δικαιολογία για να κατευθυνθούμε προς τα εκεί.

Τι τραβάει η όρεξή σας; Καφέ, σοκολάτα, σπιτικούς χυμούς ή μήπως κοκτέιλ και ποικιλία ελληνικών κρασιών; Ζεστές σούπες, τάρτες, φαλάφελ ή burgers και bagels; Ή μήπως τα θέλετε όλα; Όποιες κι αν είναι οι ορέξεις σας, το Mint All Day Bar-Bistro έχει βαλθεί να τις ικανοποιήσει όλες τις ώρες της ημέρας και να σας χαρίσει μια χαλαρή και γευστική βόλτα στην πολυσύχναστη γειτονιά του απόκεντρου.

Κι αν ο δρόμος σας βγάλει στο Mint Σαββατοκύριακο από τις 12.00 ως τις 17.00, αφήστε… χώρο για ένα σούπερ brunch με croque madame με αυγά ποσέ, scrambled eggs με καπνιστή πανσέτα, bread nest, bruschetta με κατσικίσιο τυρί, πέστο βασιλικού και ντοματίνια, pancakes, mini burgers, bagels κ.ά.

Κι αφού νυχτώσει, έχετε πιει τον καφέ σας και είστε χορτάτοι από τα σνακ και τα πιάτα του, τη μουσική αναλαμβάνουν DJs με freestyle διαθέσεις, με τον Ρίο Κάμερον και τις υπέροχες δημιουργίες του πίσω από την μπάρα.

Το Mint All Day Bar-Bistro είναι ιδανικό για μια… μονοήμερη στο κέντρο, για εσάς που ψάχνετε το μέρος που θα σας κρατήσει χαλαρούς και χορτάτους από το πρωί, μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Πληροφορίες: Mint All Day Bar-Bistro, Αρχελάου 30, Παγκράτι, 693 715 5277, https://www.facebook.com/mintbarbistro/