Μάθετε πώς να στρώνετε το τέλειο τραπέζι στο κατάλληλο σεμινάριο

strosimo-trapeziou-art-de-la-table
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Με τη μαγειρική μπορεί να έχετε ταλέντο. Μήπως, όμως, ο τρόπος που στρώνετε το τραπέζι σας «χάνει» λίγο και σας χαλάει όλη την παρουσίαση; Δείτε πώς να τα κάνετε όλα σωστά και ελκυστικά, με το ιδιαίτερο σεμινάριο Art de service από τα Μαθήματα Μαγειρικής του Cookery Club.

Η τέχνη του να στρώνεις ένα τραπέζι με τον πιο επίσημο τρόπο και βάσει του savoir vivre, να διπλώνεις σε περίτεχνα σχέδια την πετσέτα και να τοποθετείς σωστά τα σερβίτσια, συνήθως υποτιμάται τόσο από τα εστιατόρια, όσο και από τους λάτρεις της μαγειρικής.

Το επιτηδευμένο στήσιμο των σερβίτσιων, όπως και ο τρόπος σερβιρίσματος των φαγητών και των ποτών, δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν πρακτικές ανάγκες και να διευκολύνουν τις κινήσεις μας την ώρα του φαγητού, ειδικά όταν στο τραπέζι κάθονται αρκετά άτομα. Επιπλέον, η ατμόσφαιρα και η ιεροτελεστία της art de la table χαρίζει βέβαιη επιτυχία, όταν επιθυμούμε να ξεχωρίσουμε και να τιμήσουμε τους καλεσμένους μας.

Ανακαλύψτε την τέχνη του σερβιρίσματος και τις βασικές αρχές που διέπουν ένα απλό τραπέζι ή ένα πιο επίσημο, δείτε τα πιο συχνά λάθη που γίνονται σε απλούς κανόνες υγιεινής και επικοινωνίας και συζητήστε για την άρτια εξυπηρέτηση των καλεσμένων ή πελατών σας, περνώντας μέσα από τα 10 βήματα για το καλύτερο σέρβις, όλα με «οδηγό» τον εκπαιδευτή maitre, Γιώργο Μπούμπη.

Το μάθημα αυτό, που θα πραγματοποιηθεί στις 27/2 11.00-14.00, θα σας ξεναγήσει ανάμεσα σε πληροφορίες και ιστορίες πολυτέλειας και θα σας χαρίσει ανεξάντλητες γνώσεις, αλλά κυρίως την ευχαρίστηση να περιποιείστε τους καλεσμένους σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Πληροφορίες: Μαθήματα Μαγειρικής, Cookery Club, Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος, 210 9882378, στις 27/2 11.00-14.00, κόστος 27 ευρώ/άτομο, [email protected], https://www.mathimatamageirikis.gr