Meliartos: ένας νέος πολυχώρος με γεύσεις από την ελληνική παράδοση

meliartos
ΤΡΙΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμη πρωτότυπη πρόταση μας περιμένει για να γευτούμε την ελληνική παράδοση και να δούμε πώς μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία το παλιό και το νέο.

Σε έναν πολυχώρο με γεύσεις που ξεδιπλώνονται από την ελληνική παράδοση, ο Meliartos συνδυάζει 5 διαφορετικές γωνιές (πιτοπωλείο, καφενείο, γαλακτοπωλείο, κουζινάκι και εστιατόριο), «παντρεύοντας» αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τόσο σε επίπεδο αρχιτεκτονικής όσο και γεύσεων.

Εκεί ξέρουν να ανακαλύπτουν υπέροχα τοπικά προϊόντα, με ονομασία προέλευσης, από παραγωγούς σε όλη τη χώρα και να τα προσφέρουν με έναν εντελώς ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο. Ξέρουν, επίσης, πώς να συνδυάζουν παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα και με μοντέρνες πινελιές να δημιουργούν καινούργιες γευστικές εμπειρίες, με κερδισμένους όλους εμάς που θα τις δοκιμάσουμε.

Στις συνταγές τους χρησιμοποιούν ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φέτα ΠΟΠ, αυγά αχυρώνα, χειροποίητα αλλαντικά. Τα υλικά τους προέρχονται από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, που δημιουργούν με μεράκι τα προϊόντα τους δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη γεύση τους.

Οι παροχές του Meliartos, όμως, δεν σταματούν εδώ. Σ’ ένα σύγχρονο πολυώροφο κτίριο στην Ερμού, δημιουργεί έναν μοναδικό θεματικό πολυχώρο γεύσεων, με υπηρεσίες catering, σίτισης εταιριών, delivery, μαθήματα γαστρονομίας και χώρους για την οργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων και συναντήσεων.

Στη βάση του, στην καρδιά της Αθήνας, σχεδιάζονται νέες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για κάθε σας εκδήλωση στους ορόφους 2-4 (για παρουσιάσεις, συνέδρια, πάρτι, bazaars, εκθέσεις κ.ά.). Επιπλέον, στον πέμπτο και τον έκτο όροφο θα λειτουργήσει ένα καλαίσθητο roof garden bar-restaurant με μοναδική θέα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο, από την Ακρόπολη και την Πλάκα, έως την Ερμού και την Αιόλου.

Ο Meliartos είναι καρπός της συνεργασίας μιας δραστήριας ομάδας επιχειρηματιών με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης. Όραμά τους; H εξάπλωση της ιδέας της σωστής ελληνικής διατροφής, όχι ως πλεονέκτημα για τους λίγους, αλλά ως στάση ζωής για όλους.

Πληροφορίες: Meliartos, Ερμού 65 και Αιόλου, Αθήνα, 210 3237379, www.meliartos.gr, www.facebook.com/meliartos