Το Pita Plus πάει (και) Ελληνικό

pita-plus
ΤΡΙΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μετά το Athens Metro Mall, το Pita Plus ανοίγει και στο Ελληνικό, πηγαίνοντας τις γεύσεις του ακόμα πιο νότια!

Χαρακτηρίζεται το ψητοπωλείο του 21ου αιώνα, αγαπήθηκε με την πρώτη του «είσοδο» στη γαστριμαργική σκηνή της Αθήνας, στο Athens Metro Mall, μπαίνοντας στα κορυφαία 5 ψητοπωλεία της Αθήνας, και πλέον θα βρίσκεται και στο Ελληνικό, ικανοποιώντας ακόμη περισσότερες λιγούρες για σουβλάκι –κι όχι μόνο.

Στο Pita Plus θα βρείτε τα δημοφιλή γυροπιτάκια του με την αποκλειστική συνταγή με οκτάσπορο πιτάκι κατάλληλο και για διαβητικούς, το χειροποίητο πιτόψωμο Pita Plus, τα πρωτότυπα τυλιχτά με τις κοτομπουκιές, το φρεσκοκομμένο γύρο με εγγύηση ημέρας και ποιότητας και τις veggie επιλογές με μανιτάρι και ρεβιθοκεμπάπ, τώρα και στον καινούργιο του χώρο, απέναντι από τον σταθμό μετρό του Ελληνικού.

Εκεί, θα απολαύσετε πολλά νέα πιάτα και ορεκτικά, όπως μανιτάρια με πέστο βασιλικού, εξαιρετικές σαλάτες, όπως η ταμπουλέ με κινόα, χορταστικές φεγγαρόπιτες, τυλιχτές τορτίγιες και λαχταριστά πιάτα με κρεατικά που αργοψήνονται τέλεια στα κάρβουνα.

Πρόκειται για έναν καινούργιο χώρο με καλόγουστη διακόσμηση, τραπέζια και πάγκους που φιλοξενούν τους επισκέπτες για το μεσημεριανό γεύμα ή για το δείπνο τους, μέχρι αργά το βράδυ. Το Pita Plus Ελληνικού, συνδυάζει την γνωστή υψηλή ποιότητα που γνωρίσαμε, όπως τα εκλεκτά κρέατα, το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, η Φέτα Μυτιλίνης ΠΟΠ, με μερικά ακόμα «συν», όπως το προσεγμένο service, το καλής ποιότητας κρασί και καινούργια, πεντανόστιμα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

Φύγαμε για Ελληνικό!

Πληροφορίες: Pita Plus Ελληνικού, Ιασωνίδου 4, Ελληνικό, 210 9614800, www.pitaplus.gr, www.facebook.com/pitaplus.gr